Nordnetin mallirahastosalkut

NORDNET SÄÄSTÄJÄ

Nordnet Säästäjä on puhdas korkosijoitussalkku, jolla on Nordnetin mallirahastosalkkujen kaikkein korkein Morningstar-rating. Alhaiset palkkiot tekevät Nordnet Säästäjä -mallirahastosalkusta kilpailukykyisen vaihtoehdon verrattuna pankkitiliin tai määräaikaistalletukseen.

Nordnet Säästäjä -salkun tuottopotentiaali ei yllä muiden Nordnetin mallirahastosalkkujen tasolle. Salkku on kuitenkin matalariskinen.

Nordnet Säästäjä sopii lyhyt- ja pitkäaikaiselle korkosijoittajalle ikään katsomatta, joka haluaa tasaista tuottoa minimiriskillä.

Salkku

Rahasto Osuus Merkintäpalkkio Hallinnointipalkkio Rating
25 % 0,00 % 0,65 %
25 % 0,00 % 0,30 %
25 % 0,00 % 0,13 %
25 % 0,00 % 0,40 %
Yhteensä/keskiarvo 100 % 0,00 % 0,37 % 3,25

Palkkiot ovat keskimääräisiä kuluja salkun rahastolle. Nordnet ei veloita rahastoista lainkaan merkintä- tai lunastuspalkkioita. Rahastoarviointi on tehty Morningstarin toimesta. Viisi tähteä on korkein mahdollinen arvosana.

Nordnet Mallirahastosalkkkujen yhteenveto

Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.