Fiksumpi indeksirahasto

Sijoita järkevästi Ruotsiin

Alkuun

​Kampanja on päättynyt. Katso uusimmat tarjoukset osoitteesta nordnet.fi.

Hallinnointipalkkio vain 0,20 %

Spiltan Aktiefond Investmentbolag -indeksirahasto sijoittaa keskitetysti Ruotsalaisiin sijoitusyhtiöihin. Rahaston hallinnointi on passiivista, joten hallinnointipalkkio on vain 0,20 %. Vaikka rahasto on passiivinen, on sijoitusstrategian tavoitteena päihittää indeksi.

Miksi Spiltan Aktiefond Investmentbolag -rahastoon kannattaa tutustua:

  • alhaiset kulut, hallinnointipalkkio vain 0,20 %
  • viiden tähden Morningstar-luokitus
  • valittu 3 kertaa Privata Affärer -talouslehden lukijoiden suosikiksi
  • eniten merkitty rahasto useilla alustoilla Ruotsissa

Rahasto sijoittaa sijoitusyhtiöihin. Se tarkoittaa sitä, että sinä saat pääsyn taustalla oleviin yhtiöihin, niihin joiden omistajia tai osaomistajia sijoitusyhtiöt ovat. Koska sijoitusyhtiöt hoitavat omistuksiaan aktiivisesti, on tämä rahasto kyennyt vuosien varrella saavuttamaan parempaa tuottoa kuin Ruotsin pörssin indeksi tai perinteiset indeksirahastot, jotka seuraavat pörssiyhtiöitä.

Didner and Gerge logo

Spiltan Aktiefond Investmentbolag 5 vuoden kehitys 4.7.2016.

Didner and Gerge logo
Spiltan Aktiefond Investmentbolag 
Merkintäpalkkio0,00 %
Lunastuspalkkio0,00 %
Hallinnointipalkkio0,20 %
Minimimerkintä15 €

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin.

Sijoita ja voit voittaa 1 000 € rahastosijoituksen


Jos sijoitat mihin tahansa Spiltan Fonder -rahastoon vähintään 100 eurolla 4.7.–31.8.2016, olet mukana 1 000 euron Spiltan Fonder -rahastosijoituksen arvonnassa. Lue lisää alta.
Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Avaa asiakkuus verkkopankkitunnuksilla.

Mikä on Spiltan Fonder?

Spiltan Fonder AB perusteettiin 2002 Ruotsissa. Rahastoyhtiön motto on "Yksinkertainen on tehokasta". Tällä rahastoyhtiö haluaa viestittää, että he pyrkivät pitämään asiat yksinkertaisina. Rahastoyhtiö sijoittaa maalaisjärkeä käyttäen hyviin yhtiöihin, joilla on rehellinen, läpinäkyvä ja kestävä liiketoimintamalli. Vuosien varrella Spiltan Fonder on palkittu useaan otteeseen. Se on valittu muun muassa vuoden rahastoyhtiöksi Ruotsissa ja Spiltan Fonder -rahastot ovat saaneet tunnustuksia kuten paras ruotsalainen rahasto ja lukijoiden suosikkirahasto.

"Rahasto sopii pitkäjänteiselle sijoittajalle, joka haluavat sijoittaa fiksusti ja tehokkaasti Ruotsin markkinalle. Me Spiltan Fonder -rahastoyhtiössä uskomme, että sijoitusyhtiöiden kautta voi saavuttaa Ruotsin pörssin indeksin keskiarvoa korkeampaa tuottoa."

Erik Brändström
Head Fund Manager, CEO

Palkitut rahastot

Privata Äffarer -talouslehden lukijoiden suosikki

Morningstar-luokitus

Lue Erik Brändströmin kommentit

Miksi sijoittaa Spiltan Aktiefond Investmentbolag -rahastoon?


Sijoitusyhtiöihin sijoittaminen on fiksu ja tehokas tapa sijoittaa kuin sijoitusalan ammattilaiset, samalla saat salkkuusi hyvän hajautuksen. Ruotsalaiset sijoitusyhtiöt ovat pitkällä aikavälillä onnistuneet päihittämään Ruotsin pörssin indeksin. Ja me Spiltan Fonder -rahastoyhtiössä uskomme, että näin tulee tapahtumaan myös tulevaisuudessa.

Kenelle Spiltan Aktiefond Investmentbolag -rahasto sopii?


Rahasto sopii pitkäjänteiselle sijoittajalle, joka haluavat sijoittaa fiksusti ja tehokkaasti Ruotsin markkinalle. Me Spiltan Fonder -rahastoyhtiössä uskomme, että sijoitusyhtiöiden kautta voi saavuttaa Ruotsin pörssin indeksin keskiarvoa korkeampaa tuottoa.

Mikä on Spiltan Aktiefond Investmentbolag -rahasto?


Passiivisesti hallinnoitu rahasto, joka sijoittaa Ruotsalaisiin sijoitusyhtiöihin. Jokaisella yhtiöllä on kiinteä painoarvo, joka ei muutu ajan kuluessa. Tästä syystä hallinnointipalkkio on vain 0,20 %. Rahaston kautta saa pääsyn Ruotsin markkinalle ja hyvän hajautuksen sekä mahdollisuuden päihittää pörssin indeksi pitkällä aikavälillä.

Miten Spiltan Aktiefond Investmentbolag –rahasto eroaa muista Ruotsalaisista rahastoista?


Rahasto on ainoa fiksu indeksirahasto luokassaan. Rahaston kulut ovat alhaiset kuten indeksirahastoille on tyypillistä, mutta pitkällä tähtäimellä rahaston koostumus antaa mahdollisuuden pitkällä aikavälillä päihittää indeksi.

Sijoita ja voit voittaa 1 000 €:n rahastosijoituksen

Jos merkitset mitä tahansa Spiltan Fonder -rahastoalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan Nordnetin kautta vähintään 100 eurolla 4.7.–31.8.2016, osallistut automaattisesti 1 000 euron Spiltan Fonder -rahastosijoituksen arvontaan. 

Jokainen 100 euron sijoitus rahastoon vastaa yhtä arpalippua. Jos sijoitus on esimerkiksi 500 euroa, mahdollisuus voittaa palkinto on viisinkertainen.

Katso arvonnan säännötArvonnan järjestäjä 

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki 18 vuotta täyttäneet Nordnetin uudet ja nykyiset asiakkaat, jotka tekevät Nordnetin kautta 4.7.–31.8.2016 vähintään 100 euron sijoituksen johonkin Spiltan Fonder -rahastoyhtiön tarjoamaan rahastoonlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. Jokainen 100 euron sijoitus rahastoon vastaa yhtä arpalippua. Jos sijoitus on esimerkiksi 500 euroa, mahdollisuus voittaa palkinto on viisinkertainen. Yhteistyökumppaneiden asiakkaat sekä Järjestäjän palveluksessa olevat henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta 

31.8.2016 jälkeen tehtyjä sijoituksia ei oteta huomioon arvonnassa. Palkinnon arvonta suoritetaan arvonnan Järjestäjän tiloissa arvonnan Järjestäjän toimesta 9.9.2016. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän internetsivuilla sekä markkinointimateriaalissa. Voittajalla on oikeus kieltää julkaisemasta nimeään kilpailun yhteydessä.

Palkinto 

Arvonnan Järjestäjä arpoo kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken yhden (1) 1 000 euron rahastosijoituksen valinnaiseen Nordnetin palvelusta löytyvään Spiltan Fonder -rahastoon.linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan Rahasto-osuudet hankitaan 12.9.2016 päivän arvoon, jonka jälkeen rahastosijoituksen arvo saattaa nousta tai laskea ennen palkinnon vastaanottamista. Rahasto-osuudet siirretään voittajan salkkuun kahden viikon kuluessa voittajan tavoittamisen jälkeen. Arvonnan Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavasta arpajaisverosta.
Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on arvonnan Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan Järjestäjän päätöksiä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.