Siirry pääsisältöön

Voitollisen treidaamisen salaisuus | Traders’ Club 153

Mitä voitolliseksi treidaajaksi kehittyminen vaatii? Jukka ja Tuomas käyvät jaksossa konkreettisin esimerkein läpi hyvän treidaajan tunnusmerkkejä, joita ovat mm. systemaattinen kassanhallinta, riski/tuotto-suhteen tarkka seuranta, treidauspsykologian sudenkuoppien tuntemus ja taito valita kuhunkin tilanteeseen sopiva tuote.

Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
01.11.2022 21:13

Kyllä oli tuhtia tavaraa. Kiitos!

Nimetön
Nimetön
27.10.2022 06:55

Moi, mitä ohjelmaa käytätte analyysien tekoon, saako mistä ladattua? tai onko joku aloittelijalle soiva ohjelma mitä suositteletee?
Kiitos opeista, hyvää tietoa ja oppia tulee mukavalla asenteella ja huippuosaamisella.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.11.2022 18:16

Tuo näytetty ohjelma löytyy Traiding View nimellä, traidingview.com, ilmaisellakin versiolla pärjää vaikkakin siinä on rajoitetummat ominaisuudet. Tuo näytetty Long Position / Short Position työkalu, tai oikeastaan sen käyttö, oli minullekin uutta, joten hyödyllinen jakso katsoa. Lisää tämmöisiä, kiitos. 🙂

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki