Siirry pääsisältöön

Vastuullinen sijoittaminen puolessa tunnissa

Kuluttamisessa vastuullisuus on ollut isossa roolissa jo pitkään. Vastuullisuus näkyy myös sijoittamisessa vuosi vuodelta yhä enemmän. Ja sen myötä jano sijoituskohteiden ympäristöystävällisyydestä kertovalle tiedolle, kuten ESG-mittareille, kasvaa.

Onko vastuullinen sijoittaminen pelkkää viherpesua vai mistä vastuullisessa sijoittamisessa on oikein kyse? Paraneeko vai huononeeko tuotto, mikäli kestävä kehitys huomioidaan sijoituskohteita valittaessa?

Haastattelimme aiheesta kahta vastuullisen sijoittamisen asiantuntijaa Emilia Vähämaata ja Hanna Silvolaa, jotka toimivat apulaisprofessoreina Hankenin kauppakorkeakoulussa. Lisäksi Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen avaa, miten vastuullisuus näkyy sijoittajien salkuissa. Sijoittavatko Emilia, Hanna ja Suvi itse vastuullisesti?

Katso video ja ota vastuullinen sijoittaminen puolessa tunnissa haltuun.

Tutustu myös Nordnetin vastuullisen sijoittamisen sivustoon.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit