Siirry pääsisältöön

Tuomas aloittaa treidauksen | Traders’ Club 167

Tuottaja Tuomas Tuominen on tähän asti joutunut seuraamaan sivusta, kun Jukka treidaa, koska Nordnetin työntekijöitä sitoo ns. kuukauden sääntö. Nyt Tuomas on saanut pääkonttorilta poikkeusluvan S&P 500– ja Nasdaq-indeksien treidaamiseen. Miten Tuomaan ensimmäinen treidi onnistui? Jakson muita aiheita ovat mm. viimeisten viikkojen aikana syntynyt momentum-signaali, joka on johtanut nouseviin kursseihin joka kerta viimeiset 20 vuotta, sekä katsaus Euroopan ja USA:n inflaatiodataan. Katso jakso Spotifyssä tai YouTubessa!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
15.02.2023 16:31

Jukka, eipäs kiroilla siä 😉 Ei oo editoijalla helppoo… (14:35)

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki