Siirry pääsisältöön

Taantuma peruttu? | Oksaharjun osavuosijatkot Q4/2022

Miten päättynyt tuloskausi meni ja miltä näyttää alkanut osinkokevät? Mitä megatrendejä ja sektoreita sijoittajan kannattaa erityisesti tarkkailla vuonna 2023? Osakestrategi Jukka Oksaharju kertoo näkemyksensä, tuottaja Tuomas Tuominen haastattelee. Katso jakso YouTubessa tai Spotifyssä!

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Jarmo Koskela
Jarmo Koskela
10.03.2023 10:13

Kiitos!Hieno asiallinen esitys.