Siirry pääsisältöön

Sijoittaminen tarvitsee vaikuttajia | Vuoden Sijoittajan ja Sijoitusteon palkitseminen | Suvi Tuppurainen

Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen puhui Pörssisijoittajan viikon 17.9.2021 esityksessään siitä, miksi sijoittaminen tarvitsee vaikuttajia. Yksityissijoittajat eri podcastien, blogien ja sosiaalisen median kanavien takana tuovat sijoittamista esiin tavallisille sijoittajille sopivalla kielellä. He ovat esikuvia, joihin voi samaistua ja jotka omalla esimerkillään madaltavat sijoittamisen aloittamisen kynnystä, nostavat esiin mielenkiintoisia sijoituskohteita ja jakavat avoimesti muille sen, miten itse tekevät sijoituksia.

Tilaisuudessa palkittiin Vuoden Sijoittajaksi 2021 ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Vuoden Sijoitusteoksi 2021 Lukiolaisten sijoittajakoulu (palkintoa olivat vastaanottamassa historian ja yhteiskuntaopin opettaja ja Lukiolaisten sijoittajakoulun ”isä” Timo Holmström sekä Talous ja nuoret TATin toimitusjohtaja Jenni Järvelä). Kuuntele voittajien kommentit.

Katso muut Pörssisijoittajan viikon esitykset.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit