Siirry pääsisältöön

Vaalipodi: Perussuomalainen Suomi à la Riikka Purra | #rahapodi 318

Mikä on Perussuomalaisten puolueen kantava ajatus? Miten Persut suhtautuvat Suomen kohtalonkysymyksiin, kuten maahanmuuttoon, yli varojen elämiseen ja tuottavuuden kasvattamiseen? Olisiko perussuomalaisessa Suomessa nykyistä matalammat verot? Mistä Persut leikkaisivat ja mihin panostaisivat? #rahapodi-vieraana Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra. Miikka Luukkonen ja Martin Paasi haastattelevat.

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
5 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
14.02.2023 19:12

Rahapodin vetäjistä kokoajan äänessä oleva kaveri voisi keskittyä esittämään kysymyksiä ja jättämään saarnaamisensa ja omien mielipiteiden esilletuomisensa vähemmälle.

Nimetön
Nimetön
14.02.2023 10:26

Persujen toiveet:
Ei maahanmuuttoa eli yritykset eivät saa riittävästi työvoimaa perustöihin mm. puhtaanapito, tehdastyö, rakentaminen tai vanhustenhoitoon jne.
Suomen EU ero on edelleen puolueohjelmassa.
Onkohan persujen toivesuomi Kekkosen aikainen jähmettynyt yhteiskunta.

Nimetön
Nimetön
13.02.2023 15:17

Miten on mahdollista, että henkilö, joka itse on ehdokkaana (M. Paasi) on vetämässä tällaista vaalipodia ? Tämähän on alkeellistenkin jääviyssääntöjen vastaista.

Nimetön
Nimetön
11.02.2023 20:02

Onpa loistavia nämä vaalipodit. Vaikuttaa, että nämä ovat aidosti keskusteluja missä ei yritetä ajaa mitään poliittista linjaa ja vieras saa rauhallisesti kertoa oman mielipiteen asioista.

Missä muuten teille voi jättää kysymyksiä mitä toivoisi Rahapodin käsittelevän?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
13.02.2023 15:02

Keskituloinen/ hyvätuloinen ei maksa Suomessa kyllä yhtään liikaa. Itse maksan 7000€/kk tuloista 29% veroa, ja se ei kyllä ole mielestäni paljon.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki