Siirry pääsisältöön

QSNA ja Nordnet hakevat ideoita vanhusten ja muistisairaiden hoitoon

Nordnet QSNA

Nordnet on Queen Silvia Nursing Award -hankkeen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Kyseessä on ainutlaatuinen sairaanhoitajaopiskelijoille suunnattu stipendi, jonka tarkoituksena on huomioida yksi suurimmista maailmanlaajuisista tulevaisuuden haasteista: väestön ikääntyminen, ja sen myötä vanhusten- ja dementiahoidon tarpeiden lisääntyminen. QSNA-palkinto myönnetään vuosittain sairaanhoitajaopiskelijalle tai sairaanhoitajalle, jonka kehittämä idea tarjoaa parhaan ratkaisun vanhusten- ja dementiahoidon haasteisiin.

Uusia maita on saatu lähes vuosittain mukaan ja nykyään stipendi on saatavilla Ruotsissa, Suomessa, Puolassa, Saksassa, Liettuassa, Yhdysvalloissa (University of Washington School of Nursing) ja Brasiliassa.

Sairaanhoitajilla on aina ollut tärkeä ja merkityksellinen rooli yhteiskunnassa, mutta toimivan yhteiskunnan ja terveydenhuollon merkitys ovat korostuneet viime aikoina. Yhteistyömme Queen Silvia Nursing Awardin kanssa on ollut ajankohtaisempaa kuin koskaan ennen.

Kulunut vuosi on opettanut meille, että olemme edelleen alttiita monelle ulkoiselle tekijälle, jotka eivät ole täysin omassa hallinnassamme. Hyvinvointimme ylläpitäminen niin fyysisesti, henkisesti kuin taloudellisestikin edellyttää meiltä suunnittelua, turvaamista ja ennaltaehkäisyä.

Meidän on varmistettava, että terveydenhuollon perusta on kunnossa ja että järjestelmät toimivat mahdollisimman tehokkaasti. Organisaatiot voivat saada merkittäviä muutoksia aikaan ja auttaa heikommassa asemassa olevia yhteiskunnan jäseniä. Sairaanhoitajat ovat terveydenhuollon tukipilari, joten meidän on tehtävä yhteistyötä yhteiskunnan rajojen yli lisätäksemme sairaanhoitajien osaamista, taitoja ja innovaatiota. Sairaanhoitajien nopea ajattelu ja ongelmanratkaisukyky parantavat potilaiden sekä heidän läheistensä huolenpitoa ja vointia. Näin myös koko yhteiskuntamme voi paremmin.

Luova ajattelu on ajanut Nordnetin kasvua eteenpäin vuosien varrella. On kunnia olla tukemassa Queen Silvia Nursing Award -hanketta ja sen keskittymistä innovatiiviseen ajatteluun terveydenhuollossa. Vuosi 2021 on kahdeksas vuosi, jolloin Nordnet on mukana QSNA-hankkeessa. Olen tavannut hankkeen myötä vuosien varrella lukuisia sairaanhoitajaopiskelijoita ja käynyt läpi paljon ideoita, joilla vanhusten- ja dementianhoitoa voidaan parantaa. Olen ilolla seurannut, miten itselle täysin vieraalla toimialalla nuoret ovat yhtä innovatiivisia, idearikkaita ja rohkeita kuin rahoitusalallakin.

Oletko sairaanhoitaja tai -opiskelija? Hae QSNA-stipendiä!

Onko sinulla idea, jonka avulla voitaisiin parantaa vanhustenhoitoa tai muistisairaiden hoitoa? Oletko sairaanhoitajaopiskelija tai sairaanhoitaja? Hae QSNA-stipendiä 1.11.2021 mennessä osoitteessa www.queensilvianursingaward.fi.

QSNA

Katso lista terveydenhuoltoalan osakkeista

Lue myös: Vanhentuvasta ihmiskunnasta syntyy uusia sijoitusmahdollisuuksia

Suvi Tuppurainen
Nordnet Suomen maajohtaja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki