Siirry pääsisältöön

Purukumiviritys | Traders’ Club 132

Vesa Puttonen kutsui HS Vision jutussa keskuspankkien vuosikymmenen kestänyttä elvytysprojektia purukumiviritykseksi. Ihmiset ovat Puttosen mukaan menettäneet suhteellisuudentajun, miten paljon keskuspankit ovat viime vuosien aikana laskeneet rahaa liikkeelle. Kun korot ovat pitkään nollissa ja rahaa painetaan maailman bruttokansantuotteen verran muutamassa vuodessa, minkä tahansa instrumentin arvo alkaa lähestyä ääretöntä. Korkoja pitäisi nostaa inflaation tasolle, jotta inflaatio voidaan tappaa, mutta Euroopassa ei tällaista nostoa kestetä, koska länsivaltiot ovat tyystin velkaantuneita. Miten tästä voidaan edetä ja purukumiviritys purkaa? Entä mitä tilanne tarkoittaa osakesijoittajan näkökulmasta? Laita kumihanskat käteen ja liity ammattitreidaaja Jukka Lepikön sekä tuottaja Tuomas Tuomisen seuraan purkamaan biljoonaluokan purukumiviritystä Traders’ Clubin jaksossa 132.

Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit