Siirry pääsisältöön

Nordnetin tuotekehitysvuosi 2021 meni hujauksessa

Artikkeli on käännös ruotsinkielisestä alkuperäistekstistä.

Aika menee hurjaa vauhtia. Kolmas adventti on jo vierähtänyt ja pian olemme kaikki taas jouluaaton vietossa. On siis korkea blogikirjoitukselle, joka jää tämän vuoden viimeiseksi laatuaan.

Ja mikä vuosi 2021 onkaan ollut! Nordnetin ensimmäinen kalenterivuosi (uudelleen-)noteerattuna pörssiyhtiönä (SAVE). Vuosi, jona 357 000 uutta säästäjää ja sijoittajaa on tullut asiakkaiksi tähän mennessä. Vuosi, jona asiakkaat – vanhat ja uudet – tekivät lähes kahdeksan miljardin euron arvosta sijoituksia ja yli 66 miljoonaa kauppaa alustamme kautta. Tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista ilman Tech-tiimin kovaa työtä.

Kirjoitan usein sovelluksemme ja verkkopalvelumme uusista ominaisuuksista tai lanseeraamistamme uusista tuotteista, mutta kaiken toiminnan edellytyksenä on tietysti, että alustamme toimii, vaikka markkinoilla tapahtuisi mitä. Tänä vuonna olemme saavuttaneet 99,9 %:n toimintavarmuuden tavoitteidemme mukaisesti.

Mutta tietysti olemme myös kehittäneet uusia toiminnallisuuksia! Tuoteomistajamme, suunnittelijamme ja kehittäjämme ovat toteuttaneet niin suuria kuin pienempiäkin hankkeita. Nordnet-sovelluksesta on julkaistu 40 (!) uutta versiota – ennätys – ja se voitti myös arvostetun kansainvälisen suunnittelupalkinnon, Red Dot Awardin. Tämän vuoden uutuusominaisuuksia sovelluksessa ovat mm. osto- ja myyntipisteet kurssigraafilla, täysin uudistetut rahastonäkymät, uudistetut graafit, uusi hakutoiminto mm. ETF:ille, aiempaa helpompi tapa jakaa linkkejä instrumentteihin sekä mahdollisuus piilottaa omien tilien arvot ja saldot näkyvistä esimerkiksi kuvakaappauksia tai täydessä bussissa matkustamista varten.

Myös verkkopalveluumme on ilmestynyt paljon uutta. Joskus näennäisesti pienehköt uudistukset tarjoavat eniten arvoa asiakkaalle. Vai mitä sanot esimerkiksi Tapahtumat ja laskelmat -sivun uudistuksesta, jonka myötä saat nyt mm. yhteenvedon kaikista osingoistasi valitsemaltasi ajanjaksolta, sekä brutto- että nettomääräisenä? Tai siitä, että voit nyt säätää tilikohtaisen yleisnäkymän rivivälejä tiiviimmiksi tai väljemmiksi makusi mukaan? (mutteri-ikoni taulukon oikeassa yläkulmassa)

Toinen suosikki on uusien kurssigraafien takana oleva moottori, joka mahdollistaa graafien tarkastelun 10 vuoden ajalta, tai jopa niin kaukaa historiasta kuin dataa löytyy (“Max”). Sama moottori tuottaa graafeille myös aiempaa parempaa tarkkuuden, jonka voit valita itse: päivät, tunnit tai jopa minuutit.

Lisäksi olemme parantaneet verkkopalvelun yläpalkkia – voit nyt lisätä tikkeriin seurantaan indeksien, valuuttaparien, hyödykkeiden ja osakkeiden lisäksi omia tilejäsi sekä muokata järjestystä aiempaa helpommin raahamalla ja pudottamalla. Muokkaa palkki mieleiseksesi kirjautumalla sisään ja klikkaamalla vasemman yläkulman mutteri-ikonia.

Hiljattain julkaisimme myös pienen “joululahjan”, Dark Moden! Voit säätää palvelun väriteeman tummaksi minkä tahansa osakesivun tai salkun yleisnäkymän alareunasta löytyvästä alasvetovalikosta.

Lopuksi, mitä tulee Sharevilleen, teemme kovasti töitä siirtääksemme kaikki sosiaaliset toiminnot Nordnetin verkkopalveluun ja sovellukseen. Monet innokkaimmista Shareville-käyttäjistämme ovat olleet mukana tässä työssä, ja meillä on konsepti, josta olen erittäin ylpeä. Toivomme, että voimme näyttää sinulle enemmän uuden vuoden aikana!

Tämän myötä kiitän lukemisesta ja toivotan sinulle ja perheellesi hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

/Rasmus Järborg, Nordnetin tuotejohtaja ja varatoimitusjohtaja

Katso kaikki Rasmuksen kirjoitukset tästä. Rasmusta voi seurata myös Twitterissä: @Rjarborg

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit