Siirry pääsisältöön

Nordnetin historia ja tulevaisuus

Tom Dinkelspiel on Nordnetin hallituksen puheenjohtaja ja samaa sukua, joka perusti Nordnetin yli 20 vuotta sitten. Miten Nordnet-projekti sai alkunsa ja rahoituksensa 90-luvun puolivälissä, kun internet oli vielä aivan lapsen kengissä?

Haastattelussa käsitellään it-kuplaa ja pörssihuumaa, joka vallitsi vuosituhannen vaihteessa sekä sitä seurannutta romahdusta ja verkkomeklaripalveluiden konsolidaatiota Ruotsissa. 2000-luvulla Nordnet tavoitteli asemaa täyden palvelun pankkina ja laajentumista ympäri Eurooppaa, mutta finanssikriisi johti paluuseen ydinliiketoiminnan pariin, eli palvelemaan pohjoismaisia säästäjiä ja sijoittajia.

Finanssisektorin innovaatiot, yli miljoonan asiakkaan rajapyykin ylitys sekä uudet säästämisen ja sijoittamisen muodot. Opi Nordnetin historiasta ja tulevaisuudennäkymistä!

Videossa on saatavilla suomenkielinen tekstitys.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
-
-
14.11.2020 21:42

Käyttöliittymän “uudistaminen” paljasti osaamisen nykyisen tason karulla tavalla.

Pauli
Pauli
Vastaa  -
16.11.2020 10:46

mitä tarkoitat?

Betany
Betany
Vastaa  Pauli
02.12.2020 11:22

No sitä, että se on huono? Eli että se voisi olla helposti parempi.