Siirry pääsisältöön

Muutos näkemykseen | Traders’ Club 184

Ajaako Fed sittenkin jenkit taantumaan liian kireällä rahapolitiikallaan? Tätä ja monia muita makrokäänteitä pohditaan tämän kesän Traders’ Club jaksossa. Katso Traders’ Club 184 YouTubessa tai Spotifyssä!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävätietämystestitai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Pertti Peltokangas
Pertti Peltokangas
16.07.2023 10:04

Tätä olen odottanutkin. Tuli kuitenkin ennemmin kuin odotin. Itse olen seurannut makroa intensiivisesti median ja varsinkin pankkiekonomistien (v.Gerich, Hyöty, Hännikäinen…) avulla. Varsinkin kaksi ensin mainittua ovat olleet kovinkin sitä mieltä, että tämä on “pitkässä puussa”. Kuitenkin tuo jopa 18 kk vaikutuksen odotus on itsellekin tuonut mieleen, että ollaanko jo liiankin varovaisia.

Minusta Jukan yhteen asiaan, Shelteriin, paneutuvat useat jaksot olivat varomattomia. Talous on monimutkainen eliö. Siihen päälle Tuomaksen otsikoinnit “Taantuma peruttu” tms. Boomerilukija, jolla on jäänyt kauppakorkean ovi avaamatta, edellyttää uskottavuutta, joka jaksossa.

Silti, mielelläni kuuntelen höpinöitänne.

Pertti Peltokangas
Kuortane