Siirry pääsisältöön

Morningstar Medalist Rating toi Nordnetin pohjoismaisille indeksirahastoille kultaa

Läs på svenska här.

Morningstar on ottanut käyttöön uuden Morningstar Medalist Ratingin™ rahastoille yhdistämällä Morningstar Analyst Ratingin ja Morningstar Quantitative Ratingin.

Morningstar Medalist Rating (jota kuvaa kilpi) on Morningstarin tulevaa ennakoiva arvio rahaston potentiaalista. Se on tulevaisuuteen suuntautuva, analyytikoiden ja koneoppimismallien arvioihin perustuva luokitusjärjestelmä, jossa käytetään luokitusasteikkoa Gold, Silver, Bronze, Neutral ja Negative. Medalist Rating yhdistää Morningstarin analyytikkojen näkemykset ja prosessit skaalautuviin koneoppimismalleihin.Arvosana voidaan antaa kolmella eri tavalla: suoraan analyytikoiden toimesta, suoraan algoritmin avulla, tai hybridinä.

Kaikki neljä Nordnetin pohjoismaista indeksirahastoa ovat saaneet Gold Morningstar Medalist Ratingin, eli korkeimman mahdollisen arvosanan:

Lisäksi Nordnetin kansainvälisistä indeksirahastoista Silver-luokituksen ovat saaneet Nordnet Indeksi Kehittyvät Markkinat ESG, Nordnet Indeksirahasto USA ESG ja Nordnet Indeksirahasto Teknologia.

Bronze-luokituksen saivat Nordnet Indeksirahasto Maailma ESG ja Nordnet Indeksirahasto Eurooppa ESG.

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehoitetaan perehtymään rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen sijoittamista rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit