Siirry pääsisältöön

Nordnetin livetreidauskilpailu 23.11.2021

Nordnetin livetreidauskilpailun voittajaksi selviytyi Jukka Lepikkö! 23.11.2021 järjestetty tapahtuma oli virtuaalinen ja striimattiin suorana lähetyksenä Nordnetin YouTube-kanavalle. Lepikön lisäksi tapahtumassa treidasivat Johannes Sippola, Kristian Kannus ja Johannes Suokonautio.

Katso tallenne tapahtumasta ja ota selvää, kuinka ammattitreidaajat lukevat markkinoita ja tunnistavat osto- ja myyntipaikkoja.

Kilpailijat

Jukka Lepikkö
Jukka on ammattitreidaaja, joka on tehnyt aktiivista päiväkauppaa vuodesta 2007 lähtien osakkeilla, valuutoilla ja hyödykkeillä, optioilla ja muilla viputuotteilla. Hänen tavoitteenaan on lisätä tietoutta treidaamisesta sekä opettaa sijoittajille, kuinka markkinaliikkeitä voi hyödyntää lyhyemmällä aikavälillä käyttäen hyväksi mm. teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita. Jukka on aikaisemmin toiminut Nordnetissä sijoitusasiantuntijana vuosina 2018–2020.

Johannes Sippola
Johannes on 21-vuotias lääketieteen opiskelija Helsingin yliopistossa. Hänellä on noin 5 kuukauden kokemus skalppaamisesta USA:n pörsseissä ja n. 3,5 vuoden kokemus teknisestä analyysistä. Johannes käy kauppaa pääsääntöisesti osakkeilla.

Kristian Kannus
Kristian on 27-vuotias swing-treidaaja, yrittäjä, salkunhoitaja ja sijoitusasioiden konsultti. Ohjelmointia ja teollisuustaloutta TTY:llä 3 vuoden ajan opiskelleelta Kristianilta löytyy 12 vuoden kokemus sijoittamisesta ja treidaamistakin hänellä on takana jo 6 vuotta, josta noin puolet täyspäiväisesti. Treidaamisen ohella Kristian ylläpitää osaavien sijoittajien ja treidaajien ryhmää.

Johannes Suokonautio
Kisan toinen Johannes on 24-vuotias opiskelija Helsingin yliopistossa. Hänellä on noin kolmen vuoden kokemus treidaamisesta. Nykypäivänä Johannes treidaa USA:n pörsseissä suorilla osakkeilla sekä swingiä että intraa.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.