Siirry pääsisältöön

Koronakuoppa takana – vuonna 2021 uudet tulosennätykset? | Oksaharjun osavuosikatsaus Q3/2020

Vuonna 2020 osakemarkkinoilla on koettu sekä pikimustia että ennätyksellisiä aikoja. Analyytikoiden ennusteiden mukaan pörssiyhtiöiden pohjakosketus tapahtui tämän vuoden kakkoskvartaalilla, mutta markkina on hyvin polarisoitunut: matkailu- ja ravintola-ala jatkavat kärsimysten tiellä samalla kun teknologiayhtiöt takovat uusia ennätyksiä. Millaista roolia vastuullisuus ja ESG-tekijät tulevat näyttelemään sijoitussalkuissa jatkossa? Entä löytääkö arvosijoittaja markkinoilta vieläkään mitään houkuttelevaa?

Kuuntele Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharjun markkinanäkemys!

0:00 Ajatuksia Q3-tuloskaudesta
4:34 Yhtiöiden menestys polarisoitunut
16:02 Löytääkö arvosijoittaja pörssistä vieläkään ostettavaa?
24:56 Oksaharjun pohdinnat tulevaa varten

Teksti ja video ei ota kantaa ajoitukseen eikä yksittäisiin sijoituskohteisiin, sijoitusstrategioiden paremmuuteen tai yksittäisiin yrityksiin. Teksti ja video eivät myöskään ota kantaa tulevaan kehitykseen. Video ei sisällä sijoitussuosituksia, eikä sen tarkoituksena ole laatia mainituista yhtiöistä, indekseistä, strategioista tai edes niiden osista sijoitusanalyysiä, taikka antaa osakkeesta, indeksistä tai strategiasta suositusta taikka tavoitehintaa. Tässä esitetyt ajatukset eivät ole sijoitusneuvoja, -suosituksia tai -kehotuksia, eikä sijoitustoiminnassa historia ole tae tulevista tuotoista. Kukaan ei voi antaa oikeita neuvoja tuntematta sijoittajan taloudellista tilannetta, sijoitushorisonttia, riskinsietokykyä tai muita hänen sijoitussuunnitelmansa yksityiskohtia. Pelkästään blogin välityksellä ei ole myöskään mahdollista käsitellä sijoituskohteita sillä tarkkuudella kuin jokaisen sijoittajan tulisi tehdä ennen sijoituspäätöksen tekoa. Sijoitustoiminta sisältää riskin menettää pääoma kokonaan, ja jokainen vastaa sijoituksistaan itse. Historia ei ole tae tulevista tuotoista.

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit