Siirry pääsisältöön

Kaikki bitcoinista feat. Toni Heiskanen | Traders’ Club 103

Kiinnostavatko bitcoinin historia, nykytilanne ja tulevaisuudennäkymät? Tätä jaksoa et halua missata! Nordnet Traders’ Clubin vieraana on bitcoin-asiantuntija, Konsensus Ry:n hallituksen puheenjohtaja Toni Heiskanen, joka on yhdessä Janne Piiroisen kanssa kirjoittanut e-kirjan Bitcoin: Avain vapauteen.

Miten rahan evoluutiossa on päädytty oravannahkojen, jalometallien, kultakannan ja keskuspankkirahan kautta kryptovaluuttojen aikakaudelle? Miksi bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja pidetään niin mullistavana keksintönä koko globaalin finanssijärjestelmän näkökulmasta? Miksi osa Piilaakson nimekkäistä toimitusjohtajista, mm. Teslan Elon Musk, Twitterin Jack Dorsey ja Microstrategyn Michael Saylor, ovat ryhtyneet bitcoinin äänekkäiksi kannattajiksi ja haalineet sitä yhtiöidensä taseisiin? Mitä hyötyä bitcoinista ja muista kryptovaluutoista oikeastaan on? Millaisia ominaisuuksia niillä on sijoituskohteina? Katso Traders’ Club 103 ja opi kaikki bitcoinista!

Lue lisää kryptovaluuttoihin sijoittamisesta Nordnetin kautta.

Tutustu Nordnet Active Trading -etuohjelmaan

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
13.09.2021 17:42

Mun mielestä ns. regulatorisia riskejä tuossa hieman aliarvioitiin, kun tähänastinen regulointi ole onnistunut lainkaan mm. Nigeriassa ja Marokossa. Entä jos länsimaat ryhtyvät kieltämään Bitcoinin ostot/myynnit/vaihdot omiin valuuttoihinsa? Valtioilla kuitenkin iso intressi saada a) sääntelynsä piiriin tämmöiset isot ja villit rahajärjestelmät ja b) kuriin kv. rikollisuutta, mm. huumekauppaa, joka kaiketi toimii nyt jo isolta osin Bitcoineilla.

Nimetön
Nimetön
09.09.2021 19:30

Joskus voi olla totta, että bitcoin- omistuksesta irti pääsemiseksi pitää maksaa laillista valuuttaa sopimuksen irtisanomiseksi.