Siirry pääsisältöön

Käänteen merkkejä ilmassa | Oksaharjun osavuosikatsaus Q3/2022

Voiko markkina nousta korkojen noustessa? Entä kun keskuspankit pienentävät taseitaan? Onko markkinalla jo käänteen merkkejä ilmassa? Tuottaja Tuomas Tuominen haastattelee, osakestrategi Jukka Oksaharju vastaa. Katso tuore Oksaharjun osavuosikatsaus YouTubesta tai kuuntele se Spotifyssä!

Sijoituskirjapaketti pukinkonttiin nyt tarjoushintaan 99,90 € (norm. 119,90 €).

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharjun sijoituskirjoja on myyty jo yhteensä yli 100 000 kappaletta. Rajapyykin ylityksen kunniaksi tarjoamme kaikki kuusi teosta pakettitarjoushintaan. Nordnetin kautta tilattuina saat niihin halutessasi Oksaharjun signeerauksen.

Teksti ja video eivät ota kantaa ajoitukseen eikä yksittäisiin sijoituskohteisiin, sijoitusstrategioiden paremmuuteen tai yksittäisiin yrityksiin. Teksti ja video eivät myöskään ota kantaa tulevaan kehitykseen. Video ei sisällä sijoitussuosituksia, eikä sen tarkoituksena ole laatia mainituista yhtiöistä, indekseistä, strategioista tai edes niiden osista sijoitusanalyysiä, taikka antaa osakkeesta, indeksistä tai strategiasta suositusta taikka tavoitehintaa. Tässä esitetyt ajatukset eivät ole sijoitusneuvoja, -suosituksia tai -kehotuksia, eikä sijoitustoiminnassa historia ole tae tulevista tuotoista. Kukaan ei voi antaa oikeita neuvoja tuntematta sijoittajan taloudellista tilannetta, sijoitushorisonttia, riskinsietokykyä tai muita hänen sijoitussuunnitelmansa yksityiskohtia. Pelkästään blogin välityksellä ei ole myöskään mahdollista käsitellä sijoituskohteita sillä tarkkuudella kuin jokaisen sijoittajan tulisi tehdä ennen sijoituspäätöksen tekoa. Sijoitustoiminta sisältää riskin menettää pääoma kokonaan, ja jokainen vastaa sijoituksistaan itse. Historia ei ole tae tulevista tuotoista.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki