Siirry pääsisältöön

Jättiosinkoja ja korkeaa inflaatiota | Oksaharjun osavuosikatsaus Q4/2021

Nouseva inflaatio, kiristyvä rahapolitiikka ja uhitteleva Venäjä. Missä yksityissijoittajan kannattaisi nyt pitää rahojaan, jotta ne eivät tyystin menettäisi arvoaan näinä epävarmoina aikoina? Tuottajamme Tuomas Tuominen haastattelee osakestrategi Jukka Oksaharjua markkinoiden viimeisimmistä käänteistä.

Videon sisältö:
0:00 Tättärää
0:47 Ajatuksia Q4-tuloskaudesta
1:48 Miksi kovatkaan tulokset eivät enää kelpaa markkinalle?
3:51 Millaista tuloskasvu tulee jatkossa olemaan?
6:43 Kiristyvä rahapolitiikka – uhka vai mahdollisuus sijoittajille?
11:08 Kasvu-, arvo- vai osinko-osakkeet, missä nyt korkein tuottopotentiaali?
14:25 Miltä näyttää osinkokevät 2022?
15:27 Mitä muuta kuin ennätysosinkoja luvassa tänä vuonna? Geopolitiikka ym.
21:16 Osakkeet, edelleen paras omaisuusluokka?

Teksti ja video eivät ota kantaa ajoitukseen eikä yksittäisiin sijoituskohteisiin, sijoitusstrategioiden paremmuuteen tai yksittäisiin yrityksiin. Teksti ja video eivät myöskään ota kantaa tulevaan kehitykseen. Video ei sisällä sijoitussuosituksia, eikä sen tarkoituksena ole laatia mainituista yhtiöistä, indekseistä, strategioista tai edes niiden osista sijoitusanalyysiä, taikka antaa osakkeesta, indeksistä tai strategiasta suositusta taikka tavoitehintaa. Tässä esitetyt ajatukset eivät ole sijoitusneuvoja, -suosituksia tai -kehotuksia, eikä sijoitustoiminnassa historia ole tae tulevista tuotoista. Kukaan ei voi antaa oikeita neuvoja tuntematta sijoittajan taloudellista tilannetta, sijoitushorisonttia, riskinsietokykyä tai muita hänen sijoitussuunnitelmansa yksityiskohtia. Pelkästään blogin välityksellä ei ole myöskään mahdollista käsitellä sijoituskohteita sillä tarkkuudella kuin jokaisen sijoittajan tulisi tehdä ennen sijoituspäätöksen tekoa. Sijoitustoiminta sisältää riskin menettää pääoma kokonaan, ja jokainen vastaa sijoituksistaan itse. Historia ei ole tae tulevista tuotoista.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit