Siirry pääsisältöön

Jälkipörssin jälkiviisaat – vai jälkitorspot? | #rahapodi 317

#rahapodi-jaksossa 317 Miikka ja Martin käyvät läpi kuulijapalautteita, joissa ajankohtaisina aiheina mm. koulutus, soteleikkaukset, vaalijaksot, maahanmuutto ja norjalaisyhtiö Blastr Green Steelin mammuttiluokan vihreän teräksen investointi. Älä ole jälkitorspo, kuuntele jakso!

0:00 Intro
2:47 Suvin palaute jaksosta 301 (Tulevaisuuden luokkahuone)
18:43 Palaute jaksosta 314 (Leikattavaa Löytyy)
44:15 Palaute vaalipodi-jaksoista 314 ja 315
51:02 Palaute Migrin Maahanmuuttojaksosta 316
56:21 Vihreä teräs ja Blastr Green Steel

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
15.02.2023 11:06

Kaikki tietää juurisyyt peruskoulun ongelmalle. Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku.
Summa summarum;
peruskoulun ydintehtävä kirkastettavauudistukset toistaiseksi jäihin ja juurisyyt poistettava (inkluusio, ilmiöopetus) ts. pari vuosikymmentä takaisin päindigi on kallista; ja tulokset EIVÄT puhu puolestaan -> syntyneet säästöt ohjattava erityisen tuen tarvitsijoiden (myös lahjakkaat) yms. vaatimiin resursseihinmahdollisia uudistuksia opetussuunnitelmaan on “pilotoitava” pienellä ryhmällä, ei koko maanlaajuisesti -> pilotoinnin tulokset oltava mitattavissa. Tämä muuten on hyväksi havaittu käytäntö IT-maailmasta (jos kerta sitä “pöhinää” pidetään itseisarvona opetusministeriössä.

Nimetön
Nimetön
03.02.2023 18:40

Oli taas hyvä jakso, heti peruskoulun ongelmista alkaen.
Onneksi onneksi on pian vaalit ja menee kommunistitaustainen OPETUSMINISTERI VAIHTOON. Koululaitoksen tehtävä on opettaa elämässä tarvittavat perustaidot, ei toimia vasemmistopolitikan IDEOLOGISENA TYÖKALUNA. 
Tarkkailuluokat, luokalle jäämiset, jälki-istunnot sekä muut kuria ja oppimisrauhaa edistävät keinot taas käyttöön. 

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki