Siirry pääsisältöön

Hae vuoden 2023 QSNA-stipendiä

Queen Silvia Nursing Award -hanke (QSNA) on alun perin sairaanhoitajaopiskelijoille suunnattu stipendi, jonka yhteistyökumppanina Nordnet on toiminut jo useamman vuoden ajan. Palkinto myönnetään vuosittain sairaanhoitajaopiskelijalle tai nykyään myös valmistuneelle sairaanhoitajalle, jonka kehittämä idea tarjoaa parhaan ratkaisun vanhusten- ja dementiahoidon haasteisiin. Nykyään myös lähihoitajat ja lähihoitajaopiskelijat voivat hakea stipendiä.

Oletko sairaanhoitaja, lähihoitaja tai alan opiskelija? Hae QSNA-stipendiä!

Olen valtavan ylpeä siitä, että Nordnet on jo pitkään tukenut Queen Silvia Nursing Award -palkintoa ja pääsen osallistumaan keskusteluun ikääntyvistä yhteisöistä Suomessa. Samalla saan auttaa suomalaisia sairaanhoitajia verkostoitumaan kansainvälisten Queen Silvia Nursing Award -verkostojen välillä. Palkinnon myötä hoitotyön osaajille avautuu mahdollisuus ideoiden ja innovaatioiden jakoon vanhusten ja muistisairaiden hoitoon liittyen.

Haku 2023 QSNA-stipendiin on nyt alkanut. Onko sinulla idea, jonka avulla voitaisiin parantaa vanhustenhoitoa tai muistisairaiden hoitoa? Oletko sairaanhoitaja, sairaanhoitajaopiskelija, lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija Suomessa? Hae QSNA-stipendiä 1.11.2023 mennessä osoitteessa www.queensilvianursingaward.fi.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit