Siirry pääsisältöön

Ennätystulokset, ennätysosingot, ennätyskurssit | Oksaharjun osavuosikatsaus Q3/2021

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju luo katsauksen pörssivuoden kolmoskvartaaliin ja loppuvuoteen: miltä näyttävät osakkeiden arvostustasot nyt, kun sekä tulokset että kurssit hipovat ATH-lukemissa? Entä osingonjakovarat ensi keväälle? Pystyvätkö pörssiyhtiöiden tuloskehitykset ottamaan kiinni sijoittajien yläpilvissä liitävät odotukset? Miten todennäköistä on, että Kiinasta tai muualta lehahtaa musta joutsen sotkemaan pörssin loppuvuoden perinteisen joulupukkirallin? Nordnetin studiovelho Tuomas haastattelee.

0:00 Intro
1:05 Ajatuksia Q3-tuloskaudesta
2:49 Mitä sijoittajan tulisi ajatella kurssikehityksestä?
4:23 Inflaatio on täällä taas
8:24 Miten nykytilanne peilautuu finanssikriisin aikoihin?
9:05 Syklisten yhtiöiden nousu
11:18 Jatkojen jatkot vai valomerkki jo annettu?
13:15 Kiinan tilanne ja kytkös Helsinkiin
14:40 Kurssinousijat koronapohjilta: Cargotec, Konecranes, Kesko, Outokumpu, Valmet, Wärtsilä
17:26 Mitä pitäisi ottaa huomioon jatkossa?
21:45 Laatuguru (2021)

→ Tilaa Laatuguru (2021) ja muita suosittuja sijoituskirjoja Nordnetin kautta, halutessasi Oksaharjun signeeraamana

Teksti ja video eivät ota kantaa ajoitukseen eikä yksittäisiin sijoituskohteisiin, sijoitusstrategioiden paremmuuteen tai yksittäisiin yrityksiin. Teksti ja video eivät myöskään ota kantaa tulevaan kehitykseen. Video ei sisällä sijoitussuosituksia, eikä sen tarkoituksena ole laatia mainituista yhtiöistä, indekseistä, strategioista tai edes niiden osista sijoitusanalyysiä, taikka antaa osakkeesta, indeksistä tai strategiasta suositusta taikka tavoitehintaa. Tässä esitetyt ajatukset eivät ole sijoitusneuvoja, -suosituksia tai -kehotuksia, eikä sijoitustoiminnassa historia ole tae tulevista tuotoista. Kukaan ei voi antaa oikeita neuvoja tuntematta sijoittajan taloudellista tilannetta, sijoitushorisonttia, riskinsietokykyä tai muita hänen sijoitussuunnitelmansa yksityiskohtia. Pelkästään blogin välityksellä ei ole myöskään mahdollista käsitellä sijoituskohteita sillä tarkkuudella kuin jokaisen sijoittajan tulisi tehdä ennen sijoituspäätöksen tekoa. Sijoitustoiminta sisältää riskin menettää pääoma kokonaan, ja jokainen vastaa sijoituksistaan itse. Historia ei ole tae tulevista tuotoista.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki