Siirry pääsisältöön

Fondinspiration.


Hitta fonder som passar dig.

På denna sida hittar du tips om hur du kan hitta de fonder som passar just dina sparbehov.
Läs mer om fonder på sidan Spara i fonder.

Nordnet One-fonderna

Nordnet One-fonder.

Nordnet One låter dig ta genvägen till ett komplett sparande. Enkelt, bekvämt och till låg avgift (årlig avgift bara 0,49 %). Du slipper därmed köpa flera olika fonder för att sprida riskerna.

Nordnet Indeksirahastot

Nordnet Indexfonder.

Med hjälp av Nordnet Indexfonder kan du diversifiera dina investeringar runtom i världen med förmånliga avgifter. Indexfonder är ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ för vilken portfölj som helst.

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Fonderna med den bästa avkastningen.

Hitta fonder som haft den bästa avkastningen under det senaste året. Historisk utveckling garanterar inte framtiden, men dessa fonder har en stark bakgrund.

rahastoyhtiologot-cms.png

Finlands populäraste fonder finns hos Nordnet.

Nordea, S-Banken, Aktia, Handelsbanken, Danske Bank, Evli... Alla dessa fonder och många andra investeringsprodukter som finländarna föredrar finns hos Nordnet. Bekanta dig med fonderna och gör en teckning på Nordnet – utan tecknings- eller inlösningsarvoden!

Matalan hiiliriskin rahastot.

Hållbara fonder.

I Nordnets webbtjänst kan du söka fram sådana fonder, som främjar eller har till syfte att göra hållbara investeringar (ljus- och mörkgröna artikel 8- och 9-fonder).

Retusch_210422_pb.jpg

Så här investerar de förmögna.

Det är möjligt att bli Private Banking-kund då du har minst 200 000 euro i investerbar förmögenhet hos Nordnet. Hurdana placeringsobjekt föredrar då sådana här kunder som äger en portfölj vars innehåll är minst en "markmiljon"?

Nordnet_J2A2700-contentful.jpg

Fond topplistor.

Vilka fonder och ETF:er har finländare särskilt tagit till sina portföljer den senaste månaden?

korkorahastot-cms.jpg

Räntefonder.

Ränta kan förutom på depositionskontot fås från fonderna. Bekanta dig med räntefondssparandet på Nordnet.

Hur ska man månadsspara? Ta hjälp av vår service.

Det kan kännas svårt att välja de fonder som passar en själv bäst bland de hundratals alternativ som finns. Vår service hjälper dig att hitta de fonder som passar dig bäst. Följ ett par enkla steg och skapa din egen fondportfölj.

Du bestämmer själv hur mycket du investerar, i vad och hur ofta.

Yleisimmät rahastotyypit

Finlands bästa räntefondförvaltare hos Nordnet.

Samarbete med Aktia.

Räntorna har stigit kraftigt och ränteplaceringen är på allas läppar igen. Det bästa tillfället att börja investera i ränta är från toppen, precis innan räntorna börjar sjunka. Det är ingen som med säkerhet kan förutse när en vändning kommer att ske, men det verkar ändå som om en viss vändning på marknaden väntar.

Ränteplacering med alla dess nyanser är ett område där räntefonder som förvaltas med hög kvalitet, särskilt för privata investerare, är ett smart sätt att vara med på marknaden. Även här gäller det att börja från toppen. Aktia har i den oberoende Morningstars jämförelse återigen utsetts till Finlands bästa räntefondförvaltare.

Morningstar Awards transparent badge 2023

Senaste artiklar om fonder.

För tillfället är bloggartiklarna endast tillgängliga på finska.

Viktig information om risker och avkastning.

Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan både stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet. Du bör bekanta dig med prospektet och faktabladet innan du investerar i fonder. Prospektet får du av fondbolaget och faktabladet hittar du på nordnet.fi-sidan på fondens översiktssida och på ordersidan.

Ingen av den information som presenteras på den här sidan är eller ska tolkas som investeringsråd, erbjudande eller en uppmaning att köpa eller sälja finansiella instrument. Som investerare ansvarar du själv för risken med att utnyttja informationen på den här sidan då du gör investeringsbeslut.