Hoppa till huvudinnehållet

Fondinspiration.

Hitta fonder som passar dig.

Nordnet Indexfonder.

Med hjälp av Nordnet Indexfonder kan du diversifiera dina investeringar runtom i världen med förmånliga avgifter. Indexfonder är ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ för vilken portfölj som helst.

→ Läs mer om fonderna

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Fonderna med den bästa avkastningen.

Hitta fonder som haft den bästa avkastningen under det senaste året. Historisk utveckling garanterar inte framtiden, men dessa fonder har en stark bakgrund.

→ Se fonderna med den bästa avkastningen

Matalakuluiset rahastot.

Fonder med låga avgifter.

Hitta indexfonder, räntefonder och andra fonder med förmånliga förvaltningsavgifter.

→ Se fonder med låga avgifter

Matalan hiiliriskin rahastot.

Hållbara fonder.

I Nordnets webbtjänst kan du söka fram sådana fonder, som främjar eller har till syfte att göra hållbara investeringar (ljus- och mörkgröna artikel 8- och 9-fonder).

→ Se hållbara fonder

Hur ska man månadsspara? Ta hjälp av vår nya service.

Det kan kännas svårt att välja de fonder som passar en själv bäst bland de hundratals alternativ som finns. Vår nya service hjälper dig att hitta de fonder som passar dig bäst. Följ ett par enkla steg och skapa din egen fondportfölj.

Du bestämmer själv hur mycket du investerar, i vad och hur ofta.

Mihin kuukausisäästäisi? Kokeile uutta palveluamme.

Populära fonder.

Populära fonder.

Frågor och svar.

När du placerar i fonder via Nordnet kan du börja investera med 15 €.

Absolut!

  1. Gå till Mina sidor > Månadssparande > Sätt upp månadssparande.
  2. Välj det konto du vill börja spara på, fyll i belopp och det datum då du vill att summan flyttas till fonden.
  3. Sök de fonder du vill investera i genom att skriva fondens eller fondbolagets namn i sökfältet.
  4. Fyll i de obligatoriska fälten och börja spara i fonder.
  5. Aktivera en återkommande överföring från din nätbank till Nordnet. Du hittar mera information om hur man gör en banköverföring på vår sida Mina sidor > Insättningar > "Hur gör jag en insättning?". Vänligen observera att det kan ta ett par bankdagar för pengarna att komma fram.

Om du gör en fondorder på en vardag före klockan 13.00, skickas ordern till fondbolaget redan samma dag. Fondorderns slutgiltliga kurs bestäms när fondbolaget gör teckningen. Nordnet kan inte påverka när fondbolaget gör teckningen. Några fondbolag bestämmer kursen efter en eller två dagar efter de tagit emot ordern.

Fondorder skickas till fondbolag en gång i dagen. Vi beräknar att teckningen eller inlösen syns i din portfölj efter 2-7 bankdagar. Den exakta tidpunkten beror på fondbolaget. I din personliga orderbok syns fondorderns status som "I marknaden" tills fondandelarna syns i din portfölj. När fondteckningen gjorts får du en köpnota på Nordnets sida under Mina sidor > Transaktioner och notor.

Viktig information om risker och avkastning.

Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan både stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet. Du bör bekanta dig med prospektet och faktabladet innan du investerar i fonder. Prospektet får du av fondbolaget och faktabladet hittar du på nordnet.fi-sidan på fondens översiktssida och på ordersidan.

Ingen av den information som presenteras på den här sidan är eller ska tolkas som investeringsråd, erbjudande eller en uppmaning att köpa eller sälja finansiella instrument. Som investerare ansvarar du själv för risken med att utnyttja informationen på den här sidan då du gör investeringsbeslut.