Siirry pääsisältöön

Suomalaisille tutut rahastobrändit Nordnetissä.

Nordea, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken, Danske Bank, Evli... Löydät muun muassa näiden suomalaisille tuttujen yhtiöiden hallinnoimia rahastoja Nordnetistä. Tutustu tuotteisiin tarkemmin ja tee rahastomerkintä ilman merkintä- tai lunastuspalkkioita!

Nordnetissä voit kuukausisäästää suosikkirahastoihisi helposti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Voit lisätä yhteen kuukausisäästösopimukseen usean rahastoyhtiön rahastoja mielesi mukaan. Rahastosäästäjänä maksat vain tuotteeseen liittyvät juoksevat kulut – et siis esimerkiksi ostoista, myynneistä tai säilytyksestä. Seuraat myös sijoitustesi kehitystä kätevästi Nordnet-sovelluksella tai verkkopalvelun kautta.

Koostimme alle suomalaisille tuttujen rahastoyhtiöiden suosituimmat tuotteet Nordnetin palvelussa. Löytyykö listoilta jotakin omaankin salkkuusi? Klikkaa rahastoja ja opi lisää!

Avaa Nordnet-asiakkuus
rahastologot2-trnsp.png

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Tämä sivu ei ole eikä sitä pidä tulkita sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehotetaan tutustumaan rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan (KIID) ennen sijoituspäätösten tekemistä. Rahastoesitteeseen löydät rahastoyhtiön verkkosivuilla ja KIID:n löydät rahaston yleiskatsaussivulta ja toimeksiantonäkymästä Nordnetin palvelusta.


Suosituimmat rahastot tunnetuilta rahastoyhtiöiltä.

Klikkaamalla rahaston nimeä voit tutustua tarkemmin sen tuottohistoriaan, kuluihin ja avaintietoesitteeseen.


Nordea Funds on innovatiivinen laadukkaiden rahastojen hallinnoija, jonka toiminnan peruselementtejä ovat luotettavuus, avoimuus ja läpinäkyvyys sekä aktiivinen omistajapolitiikka ja vastuullinen sijoittaminen. Osana Pohjoismaiden suurinta finanssiryhmää rahastoyhtiöllä on käytössään koko Nordea-konsernin sijoitusosaaminen ja voimavarat.

→ Katso kaikki Nordea-rahastot


Arvopaperi-lehti (11B/2022) vertaili rahastoja ja valitsi luokkiensa parhaat rahastot kolmen vuoden tuoton perusteella. Mukana vertailussa olivat rahastot, joiden kotipaikka on Suomi ja joiden minimimerkintä on enintään 10 000 euroa. Muun muassa sijoitusrahastot S-Pankki Fenno Osake ja S-Pankki High Yield Eurooppa ESG Korko sijoittuivat Arvopaperin vertailussa rahastoluokkiensa parhaiksi rahastoiksi.

→ Katso kaikki S-pankki-rahastot


Aktia on riippumattoman Morningstarin vertailussa jälleen vuonna 2023 valittu Suomen parhaaksi korkovarainhoitajaksi. Sama varainhoidon huippuosaaminen, josta Aktian instituutioasiakkaat hyötyvät, on näin myös yksityissijoittajan ulottuvilla. Opi lisää Aktian korkorahastoista.

→ Katso kaikki Aktia-rahastot


Handelsbankenin rahastot sopivat sekä aloittelevalle säästäjälle että kokeneelle sijoittajalle. Handelsbankenin rahastoista kolmella on Joutsenmerkki, Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki, jonka tavoitteena on ohjata kuluttajia tekemään hyviä ympäristövalintoja.

→ Katso kaikki Handelsbanken-rahastot


Danske Invest on osa Danske Bank -konsernia. Konsernilla on toiseksi eniten rahastopääomia Pohjoismaissa. Dansken sijoitustoiminnassa on ensiarvoisen tärkeää tuntea kohdeyritys ja sen toimintamalli. Tämän vuoksi yritysvierailut ovatkin tärkeässä asemassa salkunhoitajien tiedonhankkimisessa.

Kokonaisvaroilla mitattuna Danske Bank -konserni on suurin pankki Tanskassa ja yksi suurimmista Pohjoismaissa. Danske Bankin kotimarkkina-alueeseen kuuluvat Suomen ohella Tanska, Ruotsi ja Norja.

→ Katso kaikki Danske Invest -rahastot


Evli on valittu Suomen parhaaksi rahastotaloksi vuotuisessa Morningstar Awards -vertailussa vuonna 2023. Hiljattain Suomen kolmanneksi suurimmaksi varainhoitajaksi noussut Evli oli kolmen parhaan joukossa myös kahdessa muussa palkintokategoriassa.

Suomalaiset yhteisöt käyttävät eniten Evlin rahastoja. Evli hoitaa rahastoja systemaattisesti ja pitkäjänteisesti ja toiminta nojaa kvantitatiiviseen tutkimustietoon.

→ Katso kaikki Evli-rahastot


SEB:ssä kestävät rahoitustuotteet nähdään keskeisinä ratkaisuina, joilla voidaan edesauttaa hankkeita ja investointeja, jotka tukevat transitiota kohti Pariisin sopimuksen mukaista hiilineutraalia taloutta.

SEB oli mukana kehittämässä ensimmäistä vihreää joukkovelkakirjalainaa (green bond) Maailmanpankin kanssa yli kymmenen vuotta sitten. SEB:n tavoitteena on jatkuvasti kehittää tätä markkinaa uusilla innovaatioilla.

→ Katso kaikki SEB-rahastot


Ålandsbanken on aktiivinen varainhoitaja, joka tarjoaa huolellisesti valikoituja ja kattavia ratkaisuja osakesäästämiseen, korkosidonnaiseen arvopaperisijoittamiseen sekä kiinteistösäästämiseen.

→ Katso kaikki Ålandsbanken-rahastot

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki