Siirry pääsisältöön

Kaupallinen yhteistyö Lyxorin kanssa

Invesco logo

Lyxorin temaattisilla ETF:illä olet askeleen edellä.

Sijoittamisen tulevaisuus alkaa tästä.

Maailma muuttuu. Teknologiset läpimurrot, talouden kehitys ja ilmastokriisi muuttavat miljardien ihmisten todellisuutta. Pysyykö salkkusi mukana kehityksessä?

Lyxorin uuden sukupolven ETF:t yhdistävät big datan, tekoälyn ja ihmisnäkemyksen sijoittaessaan digitaaliseen talouteen ja disruptiiviseen teknologiaan, muuttuvaan kaupunkiympäristöön, tulevaisuuden liikkumismuotoihin, älykkäisiin kaupunkeihin ja millenniaalien kulutustottumuksiin. Ole edelläkävijä ja sijoita tulevaisuuteen tänään.

Miksi sijoittaa Lyxorin temaattisiin ETF:iin?

  • Innovatiivisuus – hyödynnämme uusinta datatiedettä ja tekoälyteknologiaa tunnistaaksemme mielenkiintoiset yhtiöt.
  • Tulevaisuudenkestävä – teematoimialojen asiantuntijoiden osaaminen varmistaa, etteivät ETF:mme jää jälkeen teemojen kehittyessä ajan kuluessa.
  • Vastuullisuus – omistuksia seulotaan kyseenalaisen liiketoiminnan, YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteen rikkojien ja MSCI:n ESG-luokitukselta heikkojen yritysten poissulkemiseksi.
  • Lue lisää teemasijoittamisesta Nordnet Blogista.

Lyxorin temaattiset ETF:t

Digital Economy (EBUY)

Rahasto pyrkii seuraamaan sellaisten yritysten kehitystä, joiden odotetaan saavan merkittävää tuottoa muun muassa elektronisesta kaupasta, digitaalisista maksupalveluista, kyberturvallisuudesta, sosiaalisesta mediasta, pilvipalveluista, robotiikasta ja jakamistaloudesta.

EBUY:n juoksevat kulut ovat 0,45 %.*

Disruptive Technology (DRUP)

Rahasto pyrkii seuraamaan sellaisten yritysten kehitystä, joiden odotetaan saavan merkittävää tuottoa muun muassa 3D-tulostuksesta, esineiden internetistä, pilvipalveluista, rahoitusteknologiasta, digitaalisista maksupalveluista, terveydenhuollosta, robotiikasta, puhtaasta energiasta, älyverkoista sekä kyberturvallisuudesta.

DRUP:n juoksevat kulut ovat 0,45 %.*

Future Mobility (ELCR)

Rahasto pyrkii seuraamaan sellaisten yritysten kehitystä, joiden odotetaan saavan merkittävää tuottoa muun muassa sähköajoneuvoista ja niiden komponenteista ja materiaaleista, itseohjautuvista ajoneuvoista ja niihin liittyvistä tekniikoista, uusista matkustaja- ja rahtiliikenteen menetelmistä, sähkökemiallisista varastointitekniikoista, ajoneuvojen yhteiskäytöstä sekä akkutuotannossa toimivista kaivos- ja metalliyrityksistä.

ELCR:n juoksevat kulut ovat 0,45 %.*

Smart Cities (IQCY)

Rahasto pyrkii seuraamaan sellaisten yritysten kehitystä, joiden odotetaan saavan merkittävää tuottoa muun muassa älykkäistä yhteyksistä (IoT), älyrakennuksista, älykodeista, älykkäästä turvallisuudesta, älykkäästä liikkuvuudesta, älykkäästä jäte- ja vesihuollosta sekä älyenergiasta ja -verkoista.

IQCY:n juoksevat kulut ovat 0,45 %.*

Millennials (GENY)

Rahasto pyrkii seuraaman sellaisten yritysten kehitystä, joiden odotetaan saavan merkittävää tuottoa muun muassa sosiaalisesta mediasta ja viihteestä, terveys- ja kuntoilualalta, vaatteista ja asusteista, ateria- ja ravintolapalveluista, matkailu- ja vapaa-ajan palveluista, asumis- ja sisustuspalveluista sekä rahoituspalveluista.

GENY:n juoksevat kulut ovat 0,45 %.*

* Kaikkien viiden ETF:n juoksevat kulut ovat tällä hetkellä 0,15 %, mutta kulu nousee tasolle 0,45 % syyskuusta 2021 alkaen.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista:

Tällä sivulla esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.