Miten voimme auttaa?

Olen jo asiakas, mutta haluan avata useampia salkkuja tai tilejä (AOT, OST, TT). Miten toimin?

Nordnetissä pörssilistattujen osakkeiden ja rahastojen säilytys on maksutonta ja sinulla voi olla useampia salkkuja. Mikäli sinulla on jo asiakkuus Nordnetissä, voit avata useampia salkkuja (AOT) tai talletustilin (TT) helposti ja nopeasti sisäänkirjautuneena palveluun. Kirjaudu sisään ja valitse Sivuni > Yleisnäkymä > Uusi tili. Huomioi, että lainsäädännössä olevan rajoituksen vuoksi osakesäästötilejä (OST) voi olla vain yksi per henkilö – jos sinulla on siis osakesäästötili avattuna jo muussa pankissa, et voi avata toista Nordnetiin.

Uusi henkilökohtainen salkku kytketään vanhojen käyttäjätunnusten alle, eli pääset uuteen salkkuun nykyisillä sisäänkirjautumistunnisteilla.

Yritykset:

Yritysten ja yhteisöiden tapauksessa uuden salkun (AOT) voi avata täyttämällä tämän lomakkeen. Salkun aukeaminen vaatii asiakaspalvelultamme manuaalisen käsittelyn, minkä vuoksi se ei aukea heti, toisin kuin täysi-ikäisten yksityishenkilöiden tapauksessa. Jos haluat avata yritykselle talletustilin, sinun tulee täyttää tämä lomake ja postittaa se Nordnetiin.

Alaikäiset:

Jos haluat avata uuden salkun (AOT tai OST) alaikäiselle, se onnistuu täyttämällä tämä lomake. Salkun aukeaminen vaatii asiakaspalvelultamme manuaalisen käsittelyn, minkä vuoksi se ei aukea heti, toisin kuin täysi-ikäisten yksityishenkilöiden tapauksessa. Jos haluat avata alaikäiselle talletustilin, sinun tulee täyttää tämä lomake ja postittaa se Nordnetiin.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin