Siirry pääsisältöön

Teslan tulevaisuus feat. Pauli Äyräs | Traders’ Club 163

Tesla on Nordnetin asiakaskunnan laajimmin omistettu yhdysvaltalaisosake. Viimeisten 12 kuukauden aikana sen arvo on pudonnut yli 60 %, joten monen osakkeenomistajan usko on koetuksella. Miltä Elon Muskin johtaman sähköautoyhtiön tulevaisuus näyttää? Traders’ Club -vieraana aihetta puimassa Pauli “Fiilismies08” Äyräs.

Pokeriammattilaisena ja “Tesla-bullina” mediassa tunnetuksi tullut Äyräs kertoi tammikuussa 2021 pitävänsä noin 90 % omaisuudestaan Teslan osakkeissa ja aikovansa sijoittaa myös tienaamansa 400 000 euron pokerivoiton Teslaan. Tämän vuoden tammikuussa Äyräs ilmoitti myyneensä kaikki Tesla-osakkeensa ja odottavansa, että yhtiön tilanne paranee tai hinta laskee vielä alemmas. Mitä Äyräs ajattelee Teslan tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä nyt? Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen haastattelevat.

Katso jakso YouTubessa tai Spotifyssä!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
A Wanden
A Wanden
23.01.2023 15:50

Teslan tarina
Yrityksen huikea kehitystarina on nyt takana päin. Kilpailijat, perinteiset autonvalmistajat tekee ja myy autoja jotka on suunniteltu ottaen huomioon niiden koko elinkaaren. Autot on kehitysvaiheessa läpikäynyt kaikki tarvittavat käyttötestit joiden perusteella voidaan varmistaa toimivuus ja elinkaari määriteltyjen kriteerien perusteella. Luottettavuus ja laatu on vastaavalla tasolla kuin periteisissä autoissa. Vastaavaan ei pysty edes Tesla kun kilpailijoilla on sadan vuoden kokemus taustallaan. Kuka voi uskoa että Teslan markkina-arvo olisi jatkossakin suurempi kuin “kaikkien muiden auto-valmistajien” arvo yhteensä.