Siirry pääsisältöön

#rahapodi jakso 48 – Syväkurkkupaljastukset

 
 
Härskejä huijauksia ja räikeää rahastusta? Onko sinua uunotettu urakalla sijoituksissasi?
 
#rahapodi käsittelee erilaisia finanssialaan liittyviä pöyristyttäviä ylilyöntejä ja paljastaa pimeitä puolia eräiden pankkiiriliikkeiden toiminnassa. Jakson sanoman voi kiteyttää yhteen lauseeseen: ”kyseenalaista uskomattomat myyntipuheet”.
 
Kuuntele jakso tästä:
 

 
 
Onko sinulla finanssimaailmaan liittyvä vedätystarina vailla vertaa? Lähetä kokemuksesi rahapodin miehille puitavaksi: rahapodi@nordnet.fi.
 
 
Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
 
Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

 

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
02.03.2017 15:12

No nyt, S-pankki on huomannut että kulut on alkaneet kansaa kiinnostaa ja siitä kannattaa puhua.

https://www.s-pankki.fi/fi/artikkelit/2016/tieda-mita-ostat-asuntorahastojen-kuluissa-on-eroja/?dclid=CKGH6cvut9ICFVCEsgodaSgC4w