Siirry pääsisältöön

Lisääntynyt riskinottohalu Wall Streetillä.

Tämä on konekäännös Norjan Nordnet Blogissa julkaistusta artikkelista.

Tärkeä huomio: Tämän tekstin tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä niitä tule ymmärtää sijoitusneuvoksi tai suositukseksi ostaa, myydä tai pitää mitään arvopaperia tai sijoitustuotetta, eikä sitä ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi sijoitusneuvonnaksi. Pörssikommentin tarkoituksena on antaa lukijalle näkemystä maailmantaloudesta ja rahoitusmarkkinoista.

Aamuraportti, tiistai 11. heinäkuuta

Tänään klo 07:30 laatimamme ennusteemme perustuvat globaalien rahoitusmarkkinoiden kehitykseen edellisen kaupankäyntipäivän jälkeen.

USA

Yhdysvaltain johtavat indeksit (S&P 500, NASDAQ COMP, DJIA ja RUSSELL 2000) nousivat eilen keskimäärin 0,7 prosenttia.Amerikkalaiset sijoittajat hyökkäsivät maanantaina pienempiin yrityksiin, kun ne ovat viime aikoina laskeneet merkittävästi enemmän kuin suuret.Russell 2000 -indeksi päätyi 1,6 prosenttiin, kun taas Dow Jones -indeksi, S&P 500 ja Nasdaq Composite nousivat vastaavasti 0,6, 0,2 ja 0,2 prosenttia.Jos tämä on uusi trendi, se voi viitata muuttuneeseen riskinottohalukkuuteen sijoittajien keskuudessa.Pienemmät yritykset ovat tyypillisesti epävakaampia kuin suuret yritykset, ja siksi niitä pidetään usein riskialttiimpina.Näiden yhtiöiden osakekurssien lasku on saattanut tehdä niistä houkuttelevampia korkeampaa tuottoa tavoitteleville sijoittajille.Toisaalta suuret yritykset voivat olla vakaampia ja paremmin varustautuneita selviytymään taloudellisista haasteista,

Intel Corp (2,8 %), Amgen Inc (2,8 %), Home Depot Inc (2,5 %) olivat voittajien listan kärjessä Dow Jones -indeksiin kuuluvien yritysten joukossa, kun taas Verizon Communications Inc (-2,1 %), Microsoft Corp ( -1,6 %), Travellers Companies Inc (-1,5 %), loppujen lopuksi.

Aasia

Aasian suurimmat indeksit (ASX 200, NIKKEI 225, KOSPI, CSI 300, HANG SENG) ovat tiistaiaamuna keskimäärin 0,7 prosentin nousussa. Aasian osakemarkkinat nousivat eilen illalla, joten alueelta on toivoa apua tänään. Etelä-Korean KOSPI-indeksi johti tietä. On luonnollista olettaa, että sekä Aasian että USA:n sijoittajien optimismi leviää Euroopan, myös pohjoismaisten, pörsseihin. On sanottava, että maailman eri alueiden pörssien välinen korrelaatio on monimutkainen aihe, sillä siihen liittyy useita muuttujia. Lyhyellä aikavälillä markkinoiden liikkeisiin voivat usein vaikuttaa paikalliset ja alueelliset uutiset sekä talouden indikaattorit ja odotukset.

Pitkällä aikavälillä on todennäköisempää, että pörssit eri alueilla maailmassa liikkuvat samaan suuntaan, koska elämme globalisoituneessa maailmassa, jossa taloudet ovat vahvasti kietoutuneet toisiinsa. Siitä huolimatta on poikkeuksia, kuten alueelliset kriisit tai poliittiset levottomuudet, jotka voivat johtaa markkinoiden kehityksen poikkeamiseen. Siksi sijoittajien on tärkeää pysyä ajan tasalla sekä globaaleista että alueellisista talouskehityksistä ja -uutisista.

Korko, valuutta ja raaka-aineet

Öljyn hinta (Brent Blend) on nyt 78,12 dollarissa tynnyriltä, ​​mikä on 0,2 prosenttia alhaisempi maanantain tasosta.Kaasun hinta (Henry Hub Natural Gas) on noussut 0,6 prosenttia samalla ajanjaksolla. Tällä hetkellä maksaa 1 dollari;10,45 Norjan kruunua, 10,74 Ruotsin kruunua, 6,76 Tanskan kruunua ja 0,91 euroa, kun taas USA:n 2 ja 10 vuoden korot ovat 4,85 ja 3,99 prosenttia.

Huomenna keskiviikkona Yhdysvalloista julkaistaan ​​uusia tuoreita inflaatiolukuja, jotka voivat mahdollisesti kallistaa osakemarkkinoita suuntaan tai toiseen. Useimmat odottavat Federal Reserven nostavan korkoja myöhemmin tässä kuussa, mutta jos huomisen luvut osoittavat heikkoutta, korot voidaan jälleen pitää ennallaan. Myös dollari on heikentynyt viime päivinä. Korkojen, inflaation, valuutan ja osakemarkkinoiden välinen suhde on monimutkainen, mutta kaikki neljä liittyvät toisiinsa eri tavoin.

Lähde: Raakatiedot (korot, valuuttakurssit, hyödykkeiden hinnat, indeksit ja osakekurssit) saadaan Infrontilta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit