Siirry pääsisältöön

Uusi tuloskausi alkamassa.

Tämä on konekäännös Norjan Nordnet Blogissa julkaistusta artikkelista.

Tärkeä huomio: Tämän tekstin tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä niitä tule ymmärtää sijoitusneuvoksi tai suositukseksi ostaa, myydä tai pitää mitään arvopaperia tai sijoitustuotetta, eikä sitä ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi sijoitusneuvonnaksi. Pörssikommentin tarkoituksena on antaa lukijalle näkemystä maailmantaloudesta ja rahoitusmarkkinoista.

Aamuraportti – keskiviikkona 5. heinäkuuta.

Tänään klo 07:27 laaditut ennusteet perustuvat globaalien rahoitusmarkkinoiden kehitykseen edellisen kaupankäyntipäivän jälkeen.

USA

Wall Street oli suljettu tiistaina (itsenäisyyspäivänä), joten sieltä ei tänään ole apua. Sijoittajat odottavat nyt edellisen korkokokouksen pöytäkirjaa toivoen saavansa enemmän tietoa siitä, mitä maailman tärkein keskuspankki ajattelee tulevaisuudesta.Fedin pääjohtaja Jerome Powell on ilmoittanut, että koron huippua ei ole saavutettu, mutta koska Fed päätti pitää ohjauskoron ennallaan kesäkuun kokouksessa, kaikki eivät ole vakuuttuneita siitä.

Aasia

Aasian suurimmat indeksit (ASX 200, NIKKEI 225, KOSPI, CSI 300, HANG SENG) ovat laskeneet keskiviikkoaamuna keskimäärin -0,6 prosenttia.Aasian osakemarkkinat osoittivat keskiviikkona alaspäin, ei vähiten Hongkongissa, jossa pääindeksi laski aamutunneilla 1,4 prosenttia.Nikkei 225 myös putosi, mutta ei paljon.On todennäköistä, että Aasian negatiivinen tunnelma vaikuttaa Euroopan pörssiin.

Uusi tuloskausi on nyt matkalla, kun toinen neljännes on saatu päätökseen. Iso kysymys on, yllättävätkö yritykset tälläkin kertaa nousujohteisesti vai pakottaako vaikea taloustilanne yritykset säätämään ennusteitaan jatkossa alaspäin. On myös odotettavissa, että tällä kertaa puhutaan paljon tekoälystä ja siitä, kuinka yksittäiset yritykset voivat luoda tähän liittyvää arvoa.

Korko, valuutta ja raaka-aineet

Öljyn hinta (Brent Blend) on nyt 75,83 dollarissa tynnyriltä, ​​mikä on -0,1 prosenttia vähemmän kuin tiistaina.Kaasun hinta (Henry Hub Natural Gas) on noussut 0,7 prosenttia samalla ajanjaksolla.1 USD kustannukset kirjoitushetkellä;10,67 Norjan kruunua, 10,83 SEK, 6,85 DKK ja 0,92 euroa, kun taas Yhdysvaltojen 2 ja 10 vuoden korot ovat vastaavasti.4,92 ja 3,85 prosenttia.

Öljyn hinta on liikkunut vain vähän viimeisen 24 tunnin aikana odotettaessa uusia impulsseja, jotka saattavat muuttaa markkinoiden tasapainoa.Maanantaina öljyn hinta kuitenkin nousi uutisten johdosta, että Saudi-Arabia, Venäjä ja Algeria, kolme OPEC+:n jäsenmaata, leikkaavat tuotantoaan 1,52 miljoonalla tynnyrillä elokuusta. OPEC-maat, joiden osuus maailman öljyntuotannosta on noin 40 prosenttia, ovat joutuneet leikkaamaan tuotantoaan useaan otteeseen viime vuosina hillitäkseen kysynnän heikkenemistä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit