Siirry pääsisältöön

Laajamittainen tuottojen varmistaminen Wall Streetillä

Tämä on konekäännös Norjan Nordnet Blogissa julkaistusta artikkelista.

Tärkeä huomio: Tämän tekstin tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä niitä tule ymmärtää sijoitusneuvoksi tai suositukseksi ostaa, myydä tai pitää mitään arvopaperia tai sijoitustuotetta, eikä sitä ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi sijoitusneuvonnaksi. Pörssikommentin tarkoituksena on antaa lukijalle näkemystä maailmantaloudesta ja rahoitusmarkkinoista.

Tuottojen varmistaminen Wall Streetillä

Yhdysvaltain johtavat indeksit (S&P 500, NASDAQ ja DJIA) laskivat eilen keskimäärin -0,5 prosenttia. Laajamittainen tuottojen varmistus yritysten kuten Teslan, Nvidian, Metan, Microsoftin jne. kohdalla laski USA:n osakeindeksit maanantai-iltana. Lasku tulee suurten teknologiayritysten pidemmän kasvukauden jälkeen. Nasdaq-indeksi päätyi 1,2 prosentin laskuun ja sen jälkeen S&P 500 (-0,5 %). Dow Jones -indeksi sen sijaan päättyi tasaisesti.

On tärkeää huomata, että tuottojen varmistaminen ei välttämättä tarkoita sitä, että sijoittajat ovat menettäneet uskonsa asiaankuuluviin yrityksiin tai sektoreihin. Päinvastoin, se on usein ilmaus varovaisemmasta sijoitusstrategiasta. Merkittävän voiton jakson jälkeen sijoittajat voivat nähdä varmistuksen keinona vähentää riskejä ja suojata tuottoaan.

Voittajat ja häviäjät Yhdysvalloissa

Home Depot Inc (2,4 %), Nike Inc (2 %), Chevron Corp (1,8 %) olivat voittajien listan kärjessä Dow Jones -indeksiin kuuluvien yritysten joukossa, kun taas Microsoft Corp (-1,9 %), Visa Inc (- 1,4 %), Merck & Co Inc (-1,3 %), loppujen lopuksi.

Aasian sijoittajat olivat pelottomia

Aasian suurimmat indeksit (NIKKEI, KOSPI, ASX 200, HANG SENG ja SHANGHAI) ovat nousseet keskimäärin 0,4 prosenttia tiistaiaamuna.Aasian sijoittajat eivät antaneet pelotella Wall Streetin tapahtumia, varsinkaan Hongkongissa, jossa pääindeksi nousi yli prosentin aamutunneilla.Japanin Nikkei 225, joka on noussut lähes 30 prosenttia tänä vuonna, laski tiistaina 0,8 prosenttia.

Globalisaation vaikutukset osakemarkkinoihin

Maailman osakemarkkinat ovat yhteydessä toisiinsa globalisaation vuoksi.Tämä tapahtuu sekä suoraan kansainvälisten investointien kautta että epäsuorasti suurten markkinoiden, kuten Yhdysvaltojen ja Kiinan, maailmantaloudessa olevan taloudellisen vaikutuksen kautta.

Valuuttakurssit, korot ja öljyn hinnat

Öljyn hinta (Brent Blend) on nyt 74,81 dollarissa tynnyriltä, ​​mikä on prosentin korkeampi maanantain tasosta.Kaasun hinta (Henry Hub Natural Gas) on noussut 0,5 prosenttia samalla ajanjaksolla.1 USD kustannukset kirjoitushetkellä;10,73 Norjan kruunua, 10,69 SEK, 6,83 DKK ja 0,92 euroa, kun taas Yhdysvaltojen 2 ja 10 vuoden korot ovat vastaavasti.4,69 ja 3,73 prosenttia.

Kiinan talousnäkymät ja vaikutus öljymarkkinoihin

Kiinan pääministeri Li Qiang ilmoitti tiistaina, että maa on edelleen raiteilla saavuttaakseen vuotuisen noin 5 prosentin kasvutavoitteensa.Kiinan talous kasvoi 4,5 % ensimmäisellä neljänneksellä, mikä on odotettua parempi.Myöhemmät tiedot ovat kuitenkin osoittaneet hitaampaa kasvua.Kiinan talouskehityksellä on aina suuri merkitys hyödykemarkkinoille ja erityisesti öljymarkkinoille.

Öljyn tuleva kysyntä Kiinan politiikan valossa

Li Qiangin lausuntojen perusteella voimme odottaa öljyn kysynnän Kiinassa kasvavan toisella neljänneksellä ensimmäiseen neljännekseen verrattuna.Tämä voi tukea öljyn hintaa.On myös tärkeää huomata, että Kiina on painottanut energialähteidensä monipuolistamista.Maa investoi voimakkaasti uusiutuvaan energiaan ja sähköajoneuvoihin, mikä voi auttaa vähentämään maan riippuvuutta öljystä pitkällä aikavälillä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit