Siirry pääsisältöön

Nyt voit kuukausisäästää raaka-aineisiin, kuten kultaan, hopeaan ja platinaan

Arvometallit ja muut raaka-aineet tarjoavat ainutlaatuisia taktisia, strategisia ja temaattisia sijoitusmahdollisuuksia. Ne voivat lisätä salkkuihin tasapainoa ja vahvuutta, mikä voi auttaa parantamaan riskipainotettuja tuottoja ajan myötä. Raaka-aineiden tuottopotentiaalista merkittävän osan muodostavat niiden käyttömahdollisuudet kehittyvissä tekniikoissa ja teemoissa, kuten esimerkiksi sähköautojen akuissa, aurinkoenergian tuotannossa ja saasteidentorjuntatekniikassa.

Voit nyt hyötyä näistä mahdollisuuksista helposti myös kuukausisäästämisen kautta, sillä olemme lisänneet kuukausisäästövalikoimaamme raaka-aine-ETC:itä WisdomTreeltä. Valikoimasta löytyy ETC-tuotteita kultaan, hopeaan, palladiumiin, platinaan ja öljyyn. Huom: käydäksesi kauppaa ETC-tuotteilla sinun tulee ensin suorittaa tietämystesti. Lue lisää tästä.

WisdomTree on kullan, hopean ja arvometallien pörssilistattujen hyödykkeiden (ETC:t) Euroopan markkinajohtaja tuotteiden ja hallinnoitavien varojen määrän perusteella.

Kuukausisäästövalikoimaan lisätyt ETC:t – TER eli juoksevat kulut suluissa:

Kuukausisäästä ETF:iin Nordnetissä

Nordnetin ETF-kuukausisäästämisen avulla hajautat ajallisen riskin helposti ja edullisesti. Voit kuukausisäästää ETF:iin hintaan 2,5 €/kk* – et maksa kuukausisäästösopimuksen kautta tapahtuvista automaattisista ETF-ostoista muita maksuja tai välityspalkkioita. Kun haluat aikanaan myydä ETF:t, maksat hinnaston mukaisen välityspalkkion myynneistä. Voit valita kuukausisäästösopimukseen 1–4 mieleistäsi ETF:ää eri liikkeeseenlaskijoilta. Voit itse muuttaa kuukausisäästösopimusta joustavasti milloin vain.

*Palvelumaksu peritään vain niiltä kuukausilta, kun toimeksiantoja toteutetaan.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä lopullisiin ehtoihin ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat ETC-tuotteisiin. Lopulliset ehdot saat tuotteiden liikkeeseenlaskijalta ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta tuotteen yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta. Käydäksesi kauppaa ETC-tuotteilla sinun tulee ensin suorittaa tietämystesti. Lue lisää tästä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki