Siirry pääsisältöön

Näin aktivoit Inderes Premium -analyysipalvelun

Inderes Premium -palvelusta löydät riippumatonta, Euroopan parhaaksi palkittua analyysiä yli 110 kotimaisesta pörssiyhtiöstä osakesäästötilisijoitustesi tueksi.

Voit aktivoida palvelun käyttöösi seuraavasti:

1: Kirjaudu sisään Nordnetin verkkopalveluun selaimella (tilauksen aktivoiminen ei onnistu Nordnet-sovelluksella).

2: Aktivoi palvelu käyttöön kohdasta Sivuni > Omat tilaukset > Inderes Premium. Tilatessasi palvelun saat huomautuksen, että kyseessä on maksullinen lisäpalvelu, jonka hinta on 20 €/kk. Palvelu on maksuton Private Banking-, Active Trader– ja Taso 1 -hinnoittelun piirissä oleville asiakkaille.

3: Nauti laadukkaasta analyysistä! Pääset kirjautumaan palveluun kohdasta Pörssit ja markkinat > Analyysit > Kirjaudu palveluun.

Inderes myös Sharevillessä

Tiesitkö, että voit seurata Inderesin mallisalkkua reaaliajassa Nordnetin sosiaalisessa sijoitusverkostossa, Sharevillessä?

Lue myös: Analyyseja rakkaudella ja intohimolla sijoittamiseen

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit