Siirry pääsisältöön

Aloita sijoittaminen

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.

On monta syytä säästää ja sijoittaa Nordnetissä. Helppo verkkopalvelu, suuri valikoima tuotteita, läpinäkyvät kulut. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Tärkeintä on kuitenkin, että sinä saat rahoillesi parhaat mahdollisuudet kasvaa. Tule siis asiakkaaksi jo tänään ja nosta säästämisesi uudelle tasolle.

Inner punk level up

Automaattinen kuukausisäästäminen pörssiin.

Osake- ja rahastosijoittaminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta Nordnetissä haluamme tehdä siitä helppoa. Aloita automaattinen kuukausisäästäminen, jossa voit valita rahastot tai ETF:t itse. Tai anna palvelumme luoda sinulle sopiva rahastosalkku valintoihisi perustuen.

 • Nordnetin omat ja yli 60 rahastoyhtiön 600 rahastoa, sisältäen edulliset indeksirahastot. Ei merkintä- ja lunastuspalkkiota. Mukaan rahastoihin jo alkaen 15 € säästösummilla.
 • Olemme Suomen ainoa pankki, joka tarjoaa kuukausisäästämistä ETF:iin. Kuukausisäästösopimuksella ostot valittuihin ETF:iin hintaan 2,50 €/kk. Minimisäästösumma 50 €.

Osakesäästötili osakesäästäjien suosikkivälittäjältä.

Nordnet on osakesäästäjien suosikkivälittäjä. Osakesäästötilin sisällä teet osakemyynnit ja saat osingot verovapaasti. Maksat veroja voitoista vasta, kun nostat tililtä rahaa.

 • Säilytysmaksut kotimaisille ja ulkomaisille pörssiosakkeille 0 €. Osakekaupat alk. 3 € ja 2 kk tarjous uudelle asiakkaalle (tarjouksen ehdot). Reaaliaikaisesti striimaavat kurssit pohjoismaisista pörsseistä 0 €.
 • Osallistuminen listautumisanteihin myös osakesäästötililtä.
 • Automatisoidut raportit ja tiedot suoraan verottajalle.
High heel level up
Gekko level up

Palkitulla sovelluksella sijoitusten seuranta ja kaupat missä vain.

Nordnet tekee sijoittamisesta hauskaa ja palkitsevaa. Kun vaadit enemmän, voit hyödyntää Nordnetin edistyksellisempiä työkaluja.

 • Palkittu Nordnet-sovellus, johon voit tilata kurssihälytykset ja ilmoitukset osingoista. Näet tekemäsi ostot ja myynnit kurssigraafilla.
 • Nordnet-koulussa ja Pohjoismaiden suurimmassa sosiaalisessa sijoitusverkostossa Sharevillessä saat ideoita ja opit lisää sijoittamisesta.
 • Rahoitusta sijoittamiseen tutkitusti ylivoimaisesti parhailla ehdoilla (Välittäjä 2021). Mahdollisuus myös nopeisiin päivänsisäisiin liikkeisiin lyhyeksi myynnin ja intraday-limiitin avulla.

Vastuullinen sijoittaminen entistä helpompaa.

Meille vastuullisuus tarkoittaa muun muassa, että teemme vastuullisten sijoituskohteiden löytämisen niin helpoksi kuin mahdollista.

 • Hinnoittelu, joka on yksinkertainen ymmärtää. Tiedät aina, mistä maksat. Ei asiakkuuden avaus- tai verkkopankkitunnusmaksuja.
 • Nordnetin omat ja kumppaneiden vastuulliset indeksirahastot.
 • Tarjoamme ensimmäisenä rahastoalustana Suomessa rahastojen ja ETF:ien luokitteluun liittyvän suodattimen. Voit myös määrittää, millaisia omistuksia et halua sijoituksiisi.
Level up flex
Level upp gekko big

Tähtää korkeammalle.

Kun Nordnet perustettiin, sillä oli visio: demokratisoida säästämistä ja sijoittamista ja haastaa finanssialan rakenteita. Sama visio parantaa säästäjien olosuhteita ajaa meitä eteenpäin edelleen. Haluamme tehdä sijoittamisesta helppoa ja inspiroivaa kaikille ja parantaa asiakkaidemme mahdollisuuksia hyvään tuottoon.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut sijoittaja, voit aina tähdätä hieman korkeammalle. Verkkopankkitunnusten avulla avaat arvo-osuustilin tai osakesäästötilin yhdeltä istumalta ja pääset alkuun sijoittamisessa.

Tervetuloa Nordnetiin, yli 1,5 miljoonan pohjoismaisen säästäjän ja sijoittajan yhteisöön!