Siirry pääsisältöön

Aloita sijoittaminen

Älä tyydy vähempään.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut sijoittaja, haluamme antaa sinulle ja rahoillesi parhaat mahdollisuudet kasvaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä nostaa säästämistäsi uudelle tasolle.

Automatisoi sijoituksesi.

Tee sijoittamisesta helppoa ja aloita automaattinen kuukausisäästäminen. Valitse rahastot ja/tai ETF:t itse tai anna palvelumme luoda sinulle sopiva rahastosalkku.

 • Valitse Nordnetin omista tai eri rahastoyhtiöiden yli 600 rahastosta. Ei merkintä- ja lunastuspalkkiota. Jo 15 € riittää alkuun.
 • Olemme Suomen ainoa pankki, joka tarjoaa kuukausisäästämistä ETF:iin. Kuukausisäästösopimuksella ostot valittuihin ETF:iin hintaan 2,50 €/kk. Minimisäästösumma 50 €.

Maksimoi kasvu osakesäästötilillä.

Osakesäästötilimme on yksi syy siihen, miksi olemme osakesäästäjien suosikkivälittäjä. Tee osakemyynnit ja vastaanota osingot verovapaasti. Maksat veroja voitoista vasta, kun nostat tililtä rahaa.

 • Säilytysmaksut kotimaisille ja ulkomaisille pörssiosakkeille 0 €. Osakekaupat alk. 3 € ja 2 kk tarjous uudelle asiakkaalle (tarjouksen ehdot). Reaaliaikaisesti striimaavat kurssit pohjoismaisista pörsseistä 0 €.
 • Osallistuminen listautumisanteihin myös osakesäästötililtä.
 • Automatisoidut raportit ja tiedot suoraan verottajalle.

Käy kauppaa palkitulla sovelluksella missä vain.

Sijoittamisen tulee olla hauskaa ja palkitsevaa. Seuraa säästöjesi kehitystä, opi lisää ja inspiroidu. Tai hyödynnä edistyksellisempiä työkalujamme ja tule vielä paremmaksi sijoittajaksi.

 • Tilaa kurssihälytykset ja ilmoitukset osingoista. Näe tekemäsi ostot ja myynnit kurssigraafilla.
 • Opi lisää Nordnet-koulussa ja saa ideoita Sharevillessä, Pohjoismaiden suurimmassa sosiaalisessa sijoitusverkostossa.
 • Hae rahoitusta sijoittamiseen tutkitusti ylivoimaisesti parhailla ehdoilla (Välittäjä 2021). Mahdollisuus myös lyhyeksi myyntiin ja intraday-limiittiin.

Vastuullinen sijoittaminen entistä helpompaa.

Meille vastuullisuus tarkoittaa, että teemme vastuullisten sijoituskohteiden löytämisen niin helpoksi kuin mahdollista.

 • Hinnoittelu, joka on yksinkertainen ymmärtää. Tiedät aina, mistä maksat.
 • Nordnetin omat ja kumppaneiden vastuulliset indeksirahastot.
 • Tarjoamme ensimmäisenä rahastoalustana Suomessa rahastojen ja ETF:ien luokitteluun liittyvän suodattimen. Voit myös määrittää, millaisia omistuksia et halua sijoituksiisi.

Tähtää korkeammalle.

Meille on itsestään selvää pyrkiä eteenpäin ja paremmaksi koko ajan. Jatkamme rahoitusalan normien ja rakenteiden haastamista, jotta sinulla ja kaikilla muilla on paremmat mahdollisuudet taloudelliseen vapauteen.

Haluamme antaa rahoillesi ja sinulle parhaat mahdollisuudet kasvaa. Verkkopankkitunnusten avulla avaat arvo-osuustilin tai osakesäästötilin helposti ja nopeasti. Taustaan, taitoihin tai lompakkoon katsomatta, voit aina nostaa säästämisesi uudelle tasolle.

Liity yli 500 000 suomalaisen säästäjän ja sijoittajan yhteisöön!

Tervetuloa ja menestystä sijoituksiin!