Siirry pääsisältöön

Nordnet One.

Ett komplett sparande. Till lågt pris.

Nordnet One-fonderna ger dig bred riskspridning och automatisk förvaltning av dina pengar, till låg avgift. Välj en av de tre Nordnet One-fonderna, gör en engångsinsättning eller börja månadsspara. Det är allt och då är du igång.

FISV_Nordnet-One-in-device.png

Så fungerar Nordnet One.

Nordnet One låter dig välja mellan tre fonder som i sin tur innehåller en blandning av fonder med både aktier och räntor från hela världen. Fonderna är därmed inte lika beroende av upp- eller nedgångar på enskilda marknader som om du enbart hade investerat i aktiemarknaden. Historiskt sett är det här ett lyckat sätt att investera. Fondernas strategi baserar på så kallad indexinvestering som balanceras jämt. Det här betyder att du får en förmånlig besparingslösning som behåller din önskade risknivå.


Vad är Nordnet One till för?

Nordnet One-fonderna lämpar sig för långsiktigt sparande – även för pensionssparande. Nordnet One erbjuder en professionellt sammansatt och förvaltad investeringslösning. Så slipper du själv följa marknaden och handla med enskilda värdepapper. Nordnet One lämpar sig för en investerare som önskar sig ha en långsiktig investeringslösning men vill inte lägga tid på att fundera på saken. Nordnet One-fonderna är ett bra alternativ till andra blandfonder.

Vilken Nordnet One-fond borde jag välja?

Nordnet One-fonderna har som mål att på lång sikt öka i värde och att ha en bred allokering. Ju längre man sparar, desto större risk kan investeraren ta. Det är viktigt att du beaktar din egna risktagningsförmåga när du väljer fond.

Nordnet One Varovainen.
Juoksevat kulut
0,47%
Tyyppi
Rahasto-osuusrahasto
Riski

Med fokus på räntor passar denna fond dig som vill spara längre än två år och föredrar trygghet framför möjlighet till hög avkastning.


Nordnet One Varovainen

Aktier: 30 %

Obligationer: 70 %

Nordnet One Varovainen


Nordnet One Tasapaino.
Juoksevat kulut
0,48%
Tyyppi
Rahasto-osuusrahasto
Riski

Med en blandning av aktier och räntor passar denna fond dig som vill spara längre än tre år och önskar en balans mellan trygghet och möjlighet till avkastning.

Nordnet One Tasapaino

Aktier: 60 %

Obligationer: 40 %

Nordnet One Tasapaino


Nordnet One Rohkea.
Juoksevat kulut
0,49%
Tyyppi
Rahasto-osuusrahasto
Riski

Med fullt fokus på aktier passar denna fond dig som vill spara längre än fem år och som är beredd att ta högre risk för att få möjlighet till högre avkastning än vad Varovainen och Tasapaino erbjuder.

Nordnet One Rohkea

Aktier: 100 %

Nordnet One Rohkea


Viktig information.

Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet.

Tänk på att Nordnet One inte tillhandahåller personliga investeringsrekommendationer. Du väljer själv vilken fond du vill ha utifrån dina förutsättningar. Ha i åtanke att dina behov kan förändras med tiden.

Nordnet One-fonderna är Nordnets egna fonder förvaltade av Nordnet Fonder-fondbolaget. Innan du investerar i fonderna bekanta dig med fondernas faktablader och nyckelinformationsbladet. Fondernas faktablader och nyckelinformationsbladet hittar du när du klickar på "Detaljer" på varje fond. Läs mer om kostnader, provisioner och andra avgifter här.

Frågor och svar.