Siirry pääsisältöön

Kaupallinen yhteistyö Cargotec Oyj:n kanssa.

Cargotec sijoituskohteena.

Lastaa älyä salkkuusi.

Cargotec logo

Cargotecin älykkäät lastin- ja kuormankäsittelyratkaisut pitävät maailmankaupan rattaat pyörimässä. Kaikki Cargotecin liiketoiminta-alueet, Kalmar, Hiab ja MacGregor, ovat markkinajohtajia omilla toimialoillaan ja tarjoavat asiakkaille toimintaa tehostavat ja päästöjä vähentävät laitteet, digitaaliset ratkaisut ja huoltopalvelut.

Cargotec pitää tavaravirrat liikkeessä kaikkialla maailmassa.

Tavaraliikennepalvelut ovat elintärkeitä globaalin yhteiskunnan toiminnalle. Maailmankaupassa liikutellaan miljardien arvosta hyödykkeitä raaka-aineista kuluttajatuotteisiin niin satamissa, maalla kuin merellä - joka päivä. Cargotecin globaali läsnäolo kaikissa näissä vaiheissa mahdollistaa tehokkaat tavaravirrat ja asiakkaiden palvelemisen ympäri maailman.

Cargotecin visiona on tulla kestävien tavaravirtojen markkinajohtajaksi. Strategian läpimurtotavoitteet ovat kestävä kehitys ja kannattava kasvu, josta konkreettisena osoituksena Cargotec aikoo vähentää arvoketjunsa hiilidioksidipäästöjä miljoonalla tonnilla vuoteen 2024 mennessä. Alalla on runsaasti arvonluontipotentiaalia, koska sen digitalisaatio on vasta alkutaipaleellaan. Asiakkailla onkin merkittäviä mahdollisuuksia tehostaa toimintaansa, vähentää päästöjä ja parantaa turvallisuutta digitalisaation, automaation ja robotiikan avulla. Cargotecilla on alan teknologiajohtajana erinomaiset edellytykset tarjota ratkaisuja näihin tarpeisiin ja siten hyötyä kehityksestä.

  • Kalmar tarjoaa lastinkäsittelylaitteita, automatisoituja terminaaliratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluja. Joka neljäs rahtikontti liikkuu Kalmarin ratkaisuilla, joita voit nähdä vaikkapa satamissa, terminaaleissa, jakelukeskuksissa sekä eri teollisuuden aloilla.
  • Hiab on kuormankäsittelyratkaisujen globaali markkinajohtaja. Hiabin kuorma-autoihin ja työkoneisiin liitettävät ratkaisut palvelevat erityisesti kuljetus-, jakelu-, rakennus- ja jätteenkäsittelyaloja.
  • MacGregorin laivojen lastinkäsittelyyn tarkoitettuja ratkaisuja löytyy jopa ¾ maailman laivoista. Tärkeimmät asiakassegmentit ovat kauppalaivat ja offshore-alukset.

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja tutustu tarkemmin Cargotecin liiketoiminta-alueisiin:

Cargotecin liiketoiminta-alueet

Katsaus Cargotecin viimeisimpään kvartaalitulokseen:

Tietoa Cargotecistä.

Kaupankäyntitunnus

CGCBV

Markkinapaikka

Nasdaq Helsinki

Toimitusjohtaja

Mika Vehviläinen

Keskustelua Cargotecin osakkeesta

Sharevilleen

Katso kurssi ja käy kauppaa

osta/myy

Yhtiön verkkosivut

cargotec.comlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Lisää Cargotecista sijoituskohteena

Cargotec-sijoituskohteena -sivullelinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

IR-tiimin viimeisimmät kuulumiset

IR-blogiinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Katso videoita Cargotecistä

Videogalleriaanlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Opi lisää Cargotecin liiketoiminnasta äänimuodossa

Podcastitlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Cargotecin tulevat sijoittajatapahtumat

IR-kalenteriinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Tilaa Cargotecin tiedotteet sähköpostiisi

Tilaa tiedotteitalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Seuraa Cargoteciä Twitterissä

@Cargoteclinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Miksi sijoittaa Cargoteciin?

  • Vakaata tuottoa kasvavan palvelu- ja ohjelmistoliiketoiminnan kautta.
  • Tulevaisuuden kasvupotentiaalia lihaksen muuttamisessa älyksi: kuvaavaa, että esimerkiksi vasta 3-5% satamista on automatisoitu.
  • Globaali triplahajautus yhdellä osakkeella aidosti kansainvälisen toiminnan ja kolmen liiketoiminta-alueen kautta.


→ Katso Cargotecin kurssi ja käy kauppaa osakkeella

Cargotec lyhyesti

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Lastaa älyä salkkuusi jo tänään.

Välittäjä 2019, 2017, 2015 Nordnet sija 1.