Tarjous on päättynyt USA:n pörssien sulkeuduttua 2.12.2019 klo 23.00.

Cyber Monday.

Kaupat valituilla verkkokauppaosakkeilla 0 € välityspalkkioin 2.12.2019.

Shoppaile USA:n verkkokauppajättejä ilman välityspalkkioita maanantaina 2.12.2019.

Cyber Monday on Black Friday -viikonlopun jälkeinen maanantai, joka jatkaa marras-joulukuun taitteen shoppailuvillitystä "verkkokauppa-twistillä". Kun Cyber Monday sai alkunsa vuonna 2005, sen ideana oli rohkaista asiakkaita shoppailemaan nimenomaan verkossa.

Cyber Mondayn kunniaksi Nordnet tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden myös astetta ekologisempaan verkkokauppashoppailuun – shoppailuun USA:n osakemarkkinoilla ilman välityspalkkioita maanantaina 2.12.2019. Alla listatuista kampanjaosakkeista löydät 15 enemmän tai vähemmän verkkokauppadollareilla bisnestä tekevää yhtiötä, jotka löytyvät myös Nordnetin asiakaskunnan suosituimpien USA-osakkeiden joukosta.

Hyvää Cyber Mondayta ja menestystä sijoituksiin!

15 USA-osaketta, joilla voit käydä kauppaa 0 € välityspalkkioin 2.12.2019:

Osake

5 vuoden kehitys*

Käy kauppaa

Mitä muut sijoittajat yhtiöstä miettivät?

Amazon

+427,68 %

Osta/myy Amazonia

Liity Amazon-keskusteluun

Alibaba

+66,70 %

Osta/myy Alibabaa

Liity Alibaba-keskusteluun

Disney

+64,21 %

Osta/myy Disneytä

Liity Disney-keskusteluun

Visa

+183,75 %

Osta/myy Visaa

Liity Visa-keskusteluun

Procter & Gamble

+36,36 %

Osta/myy P&G:tä

Liity P&G-keskusteluun

Walmart

+38,96 %

Osta/myy Walmartia

Liity Walmart-keskusteluun

Mastercard

+232,72 %

Osta/myy Mastercardia

Liity Mastercard-keskusteluun

JD.com

+35,52 %

Osta/myy JD.com

Liity JD.com-keskusteluun

American Express

+31,89 %

Osta/myy Amexia

Liity American Express-keskusteluun

Home Depot

+121,19 %

Osta/myy Home Depotia

Liity Home Depot -keskusteluun

Nike

+90,48 %

Osta/myy Nikeä

Liity Nike-keskusteluun

Paypal

+158,08 %**

Osta/myy Paypalia

Liity Paypal-keskusteluun

Square, Inc

+455, 75 %**

Osta/myy Squarea

Liity Square-keskusteluun

Costco

+113,53 %

Osta/myy Costcoa

Liity Costco-keskusteluun

eBay

+55,52 %

Osta/myy eBayta

Liity eBay-keskusteluun

* Kurssitieto 25.11.2019 mukainen.
** Kurssitietoa ei saatavilla 5 vuodelta, näytetään 3 v kehitys.

Tärkeää tietoa kampanjan ehdoista.

Tarjous koskee 2.12.2019 toteutuneita osto- ja myyntitoimeksiantoja yllä listatuilla osakkeilla. Huomioi, että käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta ja valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Huomioi myös, että verkkopalvelumme ja Nordnet-sovelluksen kaupankäyntinäkymässä voi näkyä virheellisesti, että kaupasta veloitettaisiin välityspalkkio. Todellisuudessa välityspalkkiota ei kuitenkaan veloiteta kaupoista, jotka täyttävät tällä sivulla mainitut ehdot.

Kaupankäynti kampanjaosakkeilla ei vaikuta kaupankäyntipalkkiotasoosi. Tarjous koskee vain USA:n markkinoilla listattuja osakkeita, ei muualla rinnakkaislistattuja arvopapereita. Tarjous ei koske yhteistyökumppaneiden asiakkaita eikä puhelintoimeksiantoja.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

USA:n pörssit ovat Cyber Monday -maanantaina auki normaalisti, eli Suomen aikaa klo 16.30–23.00.

0 € välityspalkkiotarjous koskee kampanjaosakkeilla 2.12.2019 Nordnetin kautta tehtyjä kauppoja.

Nordnetissä et maksa arvo-osuustilistä eli salkusta lainkaan säilytysmaksuja, asiakkuuden hinta on siis 0 €. Osakekaupankäynnin kustannukset kotimarkkinalla alkavat 3 € / 0,06 % per toteutunut toimeksianto. Kaupankäynnin hinnat määräytyvät aktiivisuustasosi mukaan. Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla.

→ Avaa asiakkuus Nordnetiin

Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Lue lisää valuutanvaihdosta.

Verkkopalvelumme ja Nordnet-sovelluksen kaupankäyntinäkymässä näkyy virheellisesti, että kaupasta veloitettaisiin välityspalkkio. Todellisuudessa välityspalkkiota ei kuitenkaan veloiteta kaupoista, jotka täyttävät tällä sivulla mainitut ehdot.

Ideoita sijoituksiin voit etsiä vaikka Pohjoismaiden suurimmasta säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkostosta, Sharevillestä. Sharevillestä löydät muun muassa yli 3300-jäsenisen USA-osakkeet-keskusteluryhmän, jonka keskusteluihin kannattaa liittyä ja jäsenten salkkuihin kurkistaa.

Mikään tässä esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä.

On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Yllä listatut osakkeet eivät ole ostosuosituksia kyseisille arvopapereille.