Turvallisuussyistä Nordnet kirjaa asiakkaan ulos palvelusta tietyn ajan kuluttua siitä, kun tämä on lakannut käyttämästä palvelua. Voit määrittää itse, miten pitkä kyseinen aika on. Vaihtoehdot ovat:
15 minuuttia
30 minuuttia
1 tunti
2 tuntia
4 tuntia
Voit muokata tilisi istuntoaikaa sisäänkirjautuneena verkkopalvelun kohdasta:
"Kirjaa minut ulos palvelusta kun olen ollut poissa" > Muokkaa