Jos koet teknisiä ongelmia verkkopalvelussamme tällä hetkellä, se johtuu todennäköisesti F-securen pankkisuojaustoiminnosta. Otathan yhteyttä F-securen asiakastukeen ongelman ratkaisemiseksi.

Miten voimme auttaa?

Olen unohtanut salasanani ja tai käyttäjätunnukseni.

Mikäli olet unohtanut nykyisen salasanasi ja/tai käyttäjätunnuksesi, voit tilata uudet. Luomme tällöin uuden salasanan ja lähetämme sen sekä käyttäjätunnuksesi sinulle postitse erillisissä lähetyksissä. Vanha salasanasi poistuu käytöstä heti luotuamme uuden, mutta käyttäjätunnus pysyy samana kuin aiemmin. Saat siis postitse uuden salasanan ja vanhan käyttäjätunnuksesi. Löydät linkin sisäänkirjautumistunnusten tilaamiseksi verkkopalvelumme sisäänkirjautumisnäkymästä.

Huomioi, että voit kirjautua Nordnetiin myös Mobiilivarmenteella, vaikka olisit unohtanut tunnuksesi – lue lisää Mobiilivarmenteesta tästä. Jos et pääse Nordnetiin sisään Mobiilivarmenteellakaan, tunnuksesi voivat olla lukittuneet tietoturvasyistä liian monen virheellisen kirjautumiskerran jälkeen. Tällöin soitto asiakaspalveluumme voi korjata asian.

Otathan huomioon, että postin kulkuun voi mennä 1–3 viikkoa. Huomioi myös, että Nordnetiin ei voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, eikä verkkopankkitunnuksia voi myöskään käyttää Nordnet-tunnusten palauttamiseen.

Katso myös kohta "Ongelmia sisäänkirjautumisessa".

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin