#rahapodi 141 – Nordnet Smart -salkut pähkinänkuoressa

#rahapodi 141 – Nordnet Smart -salkut pähkinänkuoressa

Nordnet Smart -salkut julkistettiin syksyllä 2018. Nyt Martin ja Miikka ovat lähdössä kansan pariin jalkauttamaan Smart-ilosanomaa. Kuuntele, mitä Smart-salkut oikein ovat ja miksi ne ovat sijoitustuotteina niin vallankumouksellisia.

Jakso nauhoitettu #rahapodin Smart-autossa 5.12.2018 ja julkaistu 6.12.2018.

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Asiakas
Asiakas
05.12.2019 20:44

Päivätasolla näkee usein, että kun esim. S&P 500 indeksi laskee rajusti niin samalla sekunnilla kulta nousee ja toisinpäin. Algoritmit asialla. Smarteissa pääomaluokkien välinen tasapainottaminen tapahtuu kerran kuukaudessa. En tiedä, että jos ja kun rajumpi korjausliike tulee niin olisiko siinä sitten aikaa odotella keskimäärin puoli kuukautta ennen tasapainottamista? Teoriassa hyvä idea ja varmaan parempi, kuin ilman tasapainottamista.