Siirry pääsisältöön

Nordnet aikoo listautua Tukholman pörssiin

Nordnet Tukholman toimisto

Viime viikolla julkaisimme lehdistötiedotteen, jossa kerroimme aikomuksestamme listautua Tukholman pörssiin. Vuonna 1996 tapahtuneesta perustamisestamme lähtien tavoitteena on ollut demokratisoida säästämistä ja sijoittamista antamalla yksityissijoittajille pääsy samoihin tietoihin ja työkaluihin, joita ammattimaiset sijoittajat käyttävät. Tänä päivänä tarjoamme digitaalisella palvelualustallamme säästämistä ja sijoittamista laajaan valikoimaan rahoitusvälineitä edullisin hinnoin, sekä valikoituja luottotuotteita.

Olemme olleet pörssissä aiemminkin (2000–2017), mutta viime vuodet olemme olleet Öhman-konsernin ja Nordic Capitalin omistuksessa. Näinä vuosina olemme lanseeranneet useita tuotteita, kuten uuden Nordnet-sovelluksen ja digitaalisia neuvontapalveluita. Olemme myös kehittäneet verkkopalveluamme jatkuvasti. Vuonna 2019 ostimme norjalaisen Netfonds-pankin, minkä myötä meistä tuli myös Norjassa johtava pankki säästämisen ja sijoittamisen saralla. Maaliskuussa 2020 saavutimme miljoonan asiakkaan virstanpylvään, mikä tarkoittaa, että olemme kaksinkertaistaneet asiakaskuntamme vuodesta 2016.

Suunniteltu pörssilistaus tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa profiiliamme ja brändiämme. Se antaa samalla asiakkaille ja työntekijöille mahdollisuuden tulla Nordnetin osakkeenomistajiksi. Suunnitellussa listautumisannissa osakkeita voivat merkitä Nordnetin asiakkaat tai ne, jotka ryhtyvät Nordnetin asiakkaiksi ennen merkintäajan päättymistä. Suunnitellun listautumisannin täydelliset ehdot ja ohjeet esitetään kokonaisuudessaan esitteessä, jonka Nordnet laatii listautumisannin yhteydessä. Esite odotetaan julkaistavan arviolta 15.11.2020.

Lue lisää suunnitellusta listautumisesta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
16.11.2020 12:36

En saa esitteitä auki kun olette salanneet ne enkä tiedä salasanaa. Sekä suomenkielinen Summary.pdf että englanninkielinen Prospect-eng.pdf pyytävät avatessa salasanaa. Nyt järki käteen Nordnet, haluatteko te että asiakaskuntanne saa esitteenne edes luettua?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
16.11.2020 13:02

Moi! Tiedostomuodossa oli tosiaan jotain vikaa, jonka vuoksi ne eivät kaikilla auenneet. Ne on nyt päivitetty uudempiin versioihin. Saatko auki?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
16.11.2020 15:36

Eivät aukea vieläkään. Tämänhetkiset tiedostonimet ovat 201115-Summary.pdf ja 201115-Nordnet-AB-publ-Offering-Memorandum.pdf, molemmissa sama ongelma kuin aiemmissa.

Nimetön
Nimetön
12.11.2020 15:55

Nykyiset omistajat Öhman-konserni ja Nordic Capital varmasti tietävät parhaiten yhtiön arvon. Tuskin ovat siis myymässä halvalla.