Siirry pääsisältöön

MoneyMingle Live: opi kuukausisäästämään.

15. toukokuuta 17:00 - 16:30

Nordnet

Yliopistonkatu 5

Helsinki

Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan.

Järjestämme keskiviikkona 15.5. klo 17.00-19.30 ensimmäisen Female Network -tapahtuman, joka yhdistää sijoittamisen aloittamisesta sekä rahapuheesta kiinnostuneet saman katon alle. Uusi Nordnet Female Network on sinulle, joka haluat inspiroitua naisten sijoittajatarinoista ja tehdä säästämisestä hauskaa turvallisessa ympäristössä.

Oletko jo pitkään haaveillut sijoittamisen ja säästämisen aloittamisesta? Tule MoneyMingleen, jossa jokainen osallistuja pääsee kuukausisäästämisessä alkuun. Yksin ei tarvitse tehdä, sillä apunasi ja ympärilläsi ovat Nordnet-tiimi ja muut osallistujat.

Tapahtuma järjestetään hybridi-muodossa, eli voit ilmoittautua joko livenä Helsingin toimistollamme pidettävään tilaisuuteen TAI samaan aikaan verkossa striimattavan webinaaritallenteen ensiesitykseen, jossa asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin live-chatissa. Tällä sivulla ilmoittaudut livetapahtumaan Helsingissä. Webinaariin voit ilmoittautua täällä. Huom. Ilmoittaudu vain toiseen tapahtumista.

Ota myös kaverisi mukaan tapahtumaan! Huomioi kuitenkin, että kaikkien osallistujien tulee olla Female Networkin jäseniä sekä ilmoittaa itsensä tilaisuuteen tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Tilaisuus on maksuton.

Jotta saat MoneyMinglestä eniten irti, suosittelemme lataamaan Nordnet Appin ja avaamaan asiakkuuden ennen tapahtuman alkua. Asiakkuuden ja tilin avaaminen Nordnetiin on maksutonta.

Lue lisää Nordnet Female Networkista ja liity jäseneksi täällä!

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 12.5.2024. Ilman peruutusta ja perusteltua syytä peritään tulematta jättämisestä 50 € maksu. Maksulla pyrimme välttämään ruokahävikkiä sekä varmistamaan, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tapahtumaan.


Sijainti: Yliopistonkatu 5, Helsinki, 3. kerros

Ajankohta: 15.5.2024 klo 17:00-19:30


Ohjelma.

17.00 Ovet auki, smoothietarjoilu


17.30 Naiset sijoittajina

Suvi Tuppurainen, maajohtaja, Nordnet


17.45 Sijoittajatarina

Maria Nurminen, puheenjohtaja, Nuoret Osakesäästäjät


18.00 Näin aloitat kuukausisäästämisen Nordnet Appissa

Maiju Heikkinen, Broker

Laura Sanguinetti, Business Manager, Nordnet Liv


18.30 (Money)Mingle

Tarjolla wrappeja, pientä makeaa sekä mocktaileja


19.30 Tilaisuus päättyyHuom. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Sijoittajan tulee huomioida, että historiallinen tai simuloitu kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan.

PaikkaNordnet - Yliopistonkatu 5, Helsinki
Aika15. toukokuuta 14:00 - 16:30
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki