Siirry pääsisältöön

Nordnet Female Network: Kestävää kasvua

14. marraskuuta 17:00 - 18:00

117 päivän, 14 tunnin, 25 minuutin ja 8 sekunnin päästä

Nordnet

Alvar Aallon katu 5

Helsinki

Save the date.

Tervetuloa viettämään ainutlaatuista sijoittajailtaa torstaina 14.11. uuteen osoitteeseemme Helsingin Aallon Huippuun! Tapahtuman teemana on vastuullisuus sekä kestävän kasvun saavuttaminen niin yksilötasolla kuin pörssissä yleisesti. Puheenvuoroissa käsitellään myös tulevaisuuteen varautumista sijoittamisen ja säästämisen avulla. Tätä et halua missata. 🌱🌟

Illan puhujina ovat mm. Nordnetin Head of Sustainability Marja Carlsson sekä Nordnetin Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen. Tulossa myös sijoitusmaailmasta tuttujen naisten paneelikeskustelu, jonka aikana yleisön on mahdollisuus kysyä kysymyksiä. Illan kruunaavat herkulliset tarjoilut sekä verkostoituminen muiden sijoittamisesta kiinnostuneiden kanssa. Jokainen saa tilaisuuden päätteeksi mukaansa oman goodie bagin.

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu tarkentuvat myöhemmin. Pidä siis silmät ja korvat auki!

Tapahtuma on tarkoitettu Nordnet Female Networkin jäsenille. Voit liittyä verkostoon maksutta täällä. Avecit ovat tervetulleita. Jokaisen vieraan tulee kuitenkin ilmoittautua lomakkeella, sillä keräämme nimet ovella.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 12.11.2024. Ilman peruutusta ja perusteltua syytä peritään tulematta jättämisestä 50 € maksu. Maksulla pyrimme välttämään ruokahävikkiä sekä varmistamaan, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tapahtumaan.


Ohjelma.

17.00 Tilaisuus alkaa


Alkusanat

Suvi Tuppurainen, maajohtaja, Nordnet

Vastuullinen sijoittaminen

Marja Carlsson, Head of Sustainability, Nordnet

Näin otat vastuullisuuden huomioon omassa salkussasi

Nordnet

Paneelikeskustelu

Tarkentuu myöhemmin

Verkostoitumista ja tarjoilut


20.00 Ovet sulkeutuvat


PaikkaNordnet - Alvar Aallon katu 5, Helsinki
Aika14. marraskuuta 15:00 - 18:00
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki