Antaa sinulle kaiken
eikä meille mitään

Alkuun

JAa:

Superrahasto Suomi

– sinulle täysin kuluton indeksirahasto

Superrahasto Suomi on markkinoiden ensimmäinen täysin kuluton indeksirahasto Suomessa. Rahasto seuraa OMXH25-indeksiä, eli Helsingin pörssin 25 vaihdetuimman osakkeen kehitystä, ja sijoittaa osingot uudelleen kasvuosuuksien tavoin.

  • 0 € merkintä- ja lunastuspalkkio
  • 0 € hallinnointipalkkio
  • 0 € kaupankäyntipalkkiot
  • 0 € "jäi pieni präntti lukematta" -kulu

Näin pääset alkuun

Avaa osake- ja rahastosalkku. Klikkaa "Tule asiakkaaksilinkki toiselle sivustolle" ja avaa maksuton osake- ja rahastosalkku verkkosivuillamme verkkopankkitunnuksilla.

Siirrä rahaa ja aloita sijoittaminen. Tee reaaliaikainen talletus salkkuusi. Voit myös siirtää koko kotimaisen arvo-osuustilisi toisesta pankista Nordnetiin maksutta.

Tutustu Superrahasto Suomeen. Perehdy rahaston sääntöihinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan ja avaintietoesitteeseenlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan ennen sijoittamista.

Liian hyvää ollakseen totta?

Jonkun tässä on pakko maksaa, mietit varmaan. Mutta ei maksa. Superrahasto Suomi on yksinkertaisesti rahasto, joka antaa kaiken sinulle eikä mitään meille. Mutta tietysti toivomme, että säästät myös osakkeisiin, rahastoihin ja muihin tuotteisiin, joita Nordnetissä on tarjolla.

Säästämisessä alkuun jo 15 €:lla

Voit ostaa ja myydä rahastoa parhaaksi katsomallasi summalla sekä tehdä kuukausisäästösopimuksen rahastoon. Alkuun pääset jo pienelläkin sijoitussummalla.


Laske, kuinka paljon säästät


Superlaskuri

Superlaskuri auttaa sinua selvittämään, kuinka paljon säästät valitsemalla kuluttoman indeksirahaston verrattuna rahastoon, jossa on hallinnointipalkkio.0

Superlaskuri laskee, kuinka paljon säästöä sinulle kertyy, jos säästät tietyn säästösumman kuukausittain ja/tai tietyn kertasijoituksen kuluttomaan rahastoon verrattuna rahastoon, jossa on hallinnointipalkkio. Laskelma perustuu valitsemaasi tuotto-odotukseen, hallinnointipalkkioon ja säästöaikaan. Laskelma huomio kuukausittaiseen tuoton, kuukausisäästämisen kulut, vuotuisen tuoton ja yksittäisen sijoituksen kulut. 

Laskelma on suuntaa-antava, sillä rahastojen palkkiot lasketaan päivittäin rahaston arvosta, mutta säästösumma sijoitetaan rahastoon kuukausittain. Yksinkertaisuuden vuoksi palkkiot on laskettu kuukausisäästämiselle kuukausitasolla. Kuukausisäästämisen ajatellaan alkavaksi kuukauden ensimmäisenä päivänä, ei 30 päivää eteenpäin kuluvasta päivästä. Rahastojen verotusta tai inflaatiota ei ole otettu huomioon.

Superrahastolla voi käydä Nordnetissä kauppaa ainoastaan tilillä, johon ei ole liitetty sellaista valtakirjaa, jonka nojalla valtuutettu voi harjoittaa ammattimaisesti neuvontaa tai omaisuudenhoitoa.

Rahastosijoittamiseen liittyy aina riskejä. Rahaston arvo ja tuotto voivat sekä nousta että laskea, ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tältä sivulta löydät Superrahasto Suomen ja muiden pohjoistmaisten Superrahastojen avaintietoesitteet ja rahastoesitteet. Ennen rahastoon sijoittamista sinun tulee perehtyä rahaston sääntöihin ja avaintietoesitteeseen.

Superrahastot kaikissa pohjoismaissa


Samankaltaiset Superrahastot löytyvät myös muista pohjoismaista. Kukin Superrahasto seuraa oman maansa pörssin vaihdetuimpien osakkeiden kehitystä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Ruotsin, Norjan ja Tanskan superrahastot ovat noteeratut paikallisessa valuutassa. Merkitessäsi esimerkiksi rahastoa Ruotsin, Norjan tai Tanskan kruunuissa Nordnet hoitaa valuutanvaihdon puolestasi toimeksiannon toteuduttua. Veloitus tapahtuu eurotililtäsi. Valuutan osto- ja myyntikurssin erotus on 0,5 %, joten muiden pohjoismaisten Superrahastojen osalta maksat valuutanvaihtokulua 0,25 % sekä merkinnän että lunastuksen yhteydessä. Et maksa muita kuluja. Lue lisää valuutanvaihdosta.

Superfonden Sverige


Superfonden Norge


Superfonden Danmark


Merkitseavautuu uuteen ikkunaan

Kuukausisäästäavautuu uuteen ikkunaan

Merkitseavautuu uuteen ikkunaan

Kuukausisäästäavautuu uuteen ikkunaan

Merkitseavautuu uuteen ikkunaan

Kuukausisäästäavautuu uuteen ikkunaan

Me autammeOnko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua?

Janne, Joonas, Sini ja muut ovat tukenasi ma–pe klo 9–18.30 puh. 020 198 5898.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.