Alkuun

Kommentoi Facebook-, Twitter- tai Instagram-julkaisuun ja voit voittaa Nordnet-tuotteita sekä lounaan #rahapodi-Miikan ja Martinin kanssa.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki (jäljempänä ”järjestäjä”). Kilpailu ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai Twitteriin.

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voi osallistua lataamalla itsestään kuvan tai videon kuuntelemassa #rahapodia tai muissa #rahapodi-aiheisissa aktiviteeteissa. Tee kilpailujulkaisu Nordnet Suomen Facebooklinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan-, Twitterlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan- tai Instagram-päivityksessä määritellyllä tavalla yhdessä tai useammassa näistä kolmesta sosiaalisen median kanavassa 31.7.2019 klo 23.59 mennessä, niin olet mukana kilpailussa. Henkilö voi osallistua kilpailuun vain yhdellä julkaisulla sosiaalisen median kanavaa kohti. Sama henkilö saa kuitenkin osallistua kilpailuun eri kanavissa. Nordnet Bank AB Suomen sivuliikkeen työntekijät ja heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat eivät voi osallistua kilpailuun.

Voittajan valinta ja ajankohta

Voittajien (3 kpl, yksi per sosiaalisen median kanava) valinta suoritetaan kilpailun Järjestäjän tiloissa kilpailun Järjestäjän toimesta 1.8.2019. Voittajien valintaan vaikuttaa kuvan mielenkiintoisuus #rahapodi-isäntien silmissä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän internetsivuilla sekä markkinointimateriaalissa. Voittajalla on oikeus kieltää julkaisemasta nimeään kilpailun yhteydessä.

Palkinto

Voittajat (3 kpl) saavat palkintona muun muassa Nordnet-logolla varustettuja vaatteita ja muita Nordnet-tuotepalkintoja. Yksi voittajista pääsee myös tutustumaan #rahapodi-studioon ja lounaalle Miikan ja Martinin kanssa. Voitot toimitetaan elokuussa 2019.

Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Palkinto on henkilökohtainen. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi, toiseksi palkinnoksi tai luovuttaa eteenpäin. Jos voittajaa ei kilpailun jälkeen tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus poimia uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittajat vastaavat kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailu järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.