Hoppa till huvudinnehållet

Så här investerar de förmögna.

Bekanta dig med Nordnet Private Banking-kundernas aktie-, ETF- och fondinvesteringar.

Det är möjligt att bli Private Banking-kund då du har minst 200 000 euro i investerbar förmögenhet hos Nordnet. Hurdana placeringsobjekt föredrar då sådana här kunder som äger en portfölj vars innehåll är minst en "markmiljon"? Nedan har vi listat våra förmögna kunders favorit placeringsobjekt.

Nordnets Private Banking-tjänst avviker från de traditionella privatbankerna i och med att du inte betalar några som helst fasta eller rörliga avgifter. Du betalar endast för de investeringar du gör. Läs mer här.

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig
Riskinformation om aktiehandel.

Det som presenteras här är inte och ska inte tolkas som investeringsråd eller en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. Även om sparande i aktier historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Private Banking-kundernas aktie-, fond- och ETF-favoriter:

Löydät alla olevat listat myös Nordnet-mobiilisovelluksen seurantalistaosiosta.

fdhhdfd

Private Banking-kundernas mest nettoköpta aktier och ETF:er.

I början av månaden sammanställer vi alltid flest nettoköpta aktier och ETF:er i Nordnets Private Banking-segment från föregående månad. Vid sammanställningen av listan har Nordnets hela nordiska kundbas beaktats. Ju högre upp på listan, desto mer nettoköpt.

ffdhfdhfd

Private Banking Finland: Fondfavoriter

Nordnet Suomen Private Bankings kundkrets föredrar kostnadseffektiva indexfonder. Under de senaste åren har också räntefonder ökat i popularitet.

Som Private Banking-kund kan du utnyttja Europas bästa tjänst för aktieanalys.

Visste du att som Nordnet Private Banking-kund får du avgiftsfritt ta del av Inderes Premium -tjänsten där du hittar helhetliga analyser och rekommendationer för över hundra finländska bolag samt om den inre cirkelns affärer.

Ta din förmögenhet till nästa nivå.

Nordnets Private Banking-tjänst avviker från de traditionella privatbankerna i och med att du inte betalar några som helst fasta eller rörliga avgifter. Du betalar endast för de investeringar du gör (aktieaffärer 0,08 %, min. 5–8 €). Det här har en enorm påverkan på din förmögenhets tillväxt i det långa loppet. Du får tillgång till förstklassiga verktyg och investeringsprodukter och service från erfarna experter som kan hjälpa dig att själv ta beslut om dina investeringar.

Du kan kontakta oss direkt per e-post eller per telefon: privatebanking@nordnet.fi / 09 6817 8444 eller fylla i kontaktformuläret på denna sida och våra Private Banking-mäklare kontaktar dig snarast.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Universitetsgatan 5, vån. 3 | 00100 Helsingfors