Siirry pääsisältöön

Webbläsare som stöds.


Vilka webbläsare stödjer Nordnet?

Vi kommer inom kort att sluta stödja vissa webbläsare på vår sajt. För att du ska kunna använda våra tjänster så säkert som möjligt är det därför viktigt att du har en uppdaterad webbläsare. Om du använder någon av de webbläsare vi inte stödjer ber vi dig att uppdatera denna. Slå gärna på funktionen automatiska uppdateringar i din webbläsare så att du säkerställer att du alltid använder en uppdaterad webbläsare.

Den 17 januari 2022 slutar vi göra uppdateringar för en rad äldre webbläsare. Detta inkluderar äldre versioner av bland annat Chrome.

Vi stödjer och rekommenderar uppdaterade versioner av dessa webbläsare:

Har du inte gjort det redan kan du även ladda ned vår mobilapp i App Store eller Google Play.

Därför är det viktigt att använda en uppdaterad webbläsare

  • Säkerhet. Äldre webbläsare drabbas lättare av intrång och andra säkerhetshot. Detta eftersom att det är lättare att utnyttja säkerhetshål i äldre webbläsare.

  • Hastighet. Med en uppdaterad webbläsare kommer du garanterat ha bästa möjliga förutsättningar att sidor laddas snabbare än med äldre versioner.

  • Funktionalitet. Vi testar vår sajt för de webbläsare som rekommenderas ovan. Även om vi gör tester för utdaterade webbläsare kan de orsaka problem när du använder våra tjänster och produkter.