Siirry pääsisältöön

Flytta till Nordnet.


Flytta dina investeringar till en och samma plats. Nu får du kostnadsfria uppdateringar av anskaffningspriserna.*

Hos Nordnet är förvaring av aktier gratis och värdepappershandel billigare ju mera du handlar. Förvaring av aktier hos en och samma bank hjälper dig också få en helhetsbild av din egen ekonomi.

Att flytta hela ditt inhemska värdeandelskonto till Nordnet är avgiftsfritt och tar ca 5 bankdagar.

Öppna ett konto

Flytta din portfölj enkelt till Nordnet.

 • Samla dina investeringar.

 • Spara i kostnader.

 • Vi sköter resten.

 • Uppdatering av anskaffningspriserna avgiftsfritt för portföljer över 30 000 € som överförs 1.6.–31.8.2023.

Så flyttar du ditt inhemska värdeandelskonto till Nordnet.

Med ett värdeandelskonto (AOT) kan du investera i bl.a. aktier, fonder och ETF:er. Om du har ett värdeandelskonto hos en annan bank kan du flytta det till Nordnet genom att följa instruktionerna nedan.

 1. 1

  Om du inte ännu är kund, öppna ett konto med nätbankskoder.

 2. 2
 3. 3

  Vi sköter resten!

Viktig information om anskaffningspriser.

Observera att värdepapprens anskaffningspriser inte överförs till Nordnet automatiskt från din gamla bank. Du kan fylla i anskaffningspriserna för aktierna du flyttat till din Nordnet-depå genom att klicka på GAV-kursen i depåöversikten. Alternativt kan vi också uppdatera anskaffningspriserna för dig, så att de även vidarebefordras till skatteförvaltningen. Då debiterar vi en avgift för uppdateringen. Se avgifterna för uppdatering av anskaffningspriser i prislistan och ladda ner Excel-filen här. som ska användas för uppdatering av priserna. Skicka den ifyllda Excel-filen som bilaga till vår kundtjänst via portföljens meddelandetjänst. OBS: filen ska läggas till i meddelandet i Excel-format, inte t.ex. som PDF.

Erbjudande! Under tiden 1.6.–31.8.2023 erbjuder vi kostnadsfria uppdateringar av anskaffningspriserna för portföljer på över 30 000 euro som överförs till Nordnet (norm. 10 euro/värdepappersslag). Erbjudandet gäller både nuvarande och nya kunder.

Så flyttar du ditt aktiesparkonto till Nordnet.

Med ett aktiesparkonto (OST) kan du investera skatteeffektivt i inhemska och utländska aktier. Om du har ett aktiesparkonto hos en annan bank kan du flytta det till Nordnet genom att följa instruktionerna nedan.

Om du vill flytta ditt aktiesparkonto till Nordnet från en annan bank, gör så här:

 1. 1

  Om du inte ännu är kund hos Nordnet måste du först öppna ett konto. Du kan öppna ett konto med en gång via den här länken. Öppna inte ett aktiesparkonto i samband med kontoöppningen, om du vill flytta det till Nordnet från en annan bank. En person kan ha endast ett aktiesparkonto åt gången.

 2. 2

Frågor och svar om att flytta en portfölj.

Ta ditt sparande till nästa nivå.