Siirry pääsisältöön

Kuukausisäästä ETF:iin.


Nordnetissä voit kuukausisäästää edullisesti ETF:iin.

ETF-kuukausisäästämisen edut.

ETF:t eli pörssinoteeratut rahastot voivat sopia sinulle, joka haluat säästää pitkäjänteisesti alhaisilla juoksevilla kuluilla.

  • Nordnet on Suomen ainoa pankki, joka tarjoaa kuukausisäästämistä ETF:iin.

  • Minimisijoitus 50 €/kk.

  • Säilytys 0 €.

  • Hallinnointipalkkiot ovat yleensä perinteisiä rahastoja alhaisempia, alk. 0,07 %.

  • Voit muokata ETF-kuukausisäästösopimustasi joustavasti, kuten vaihtaa ETF:iä ja säästösummaa, tai keskeyttää sen milloin vain.

  • Kuukausisäästämissä on tarjolla ETF:iä kuudelta johtavalta liikkeeseenlaskijalta: db x-trackersiltä (Deutsche Bank), iSharesilta (BlackRock), Xactilta (Handelsbanken), Lyxorilta, WisdomTreeltä ja VanEckiltä.

Kuukausisäästösopimuksen kautta tapahtuvista ETF-ostoista veloitetaan 2,5 euron palvelumaksu. Palvelumaksu koskee kaikkia aktiivisia ETF-kuukausisäästösopimuksia riippumatta siitä, montako ETF:ää sopimuksessa on. 2,5 euron palvelumaksulla voi siis ostaa jopa neljää eri ETF:ää. Maksu veloitetaan siitä salkusta, johon kuukausisäästösopimus on luotu, ja veloitus tapahtuu tyypillisesti pari arkipäivää ETF-ostojen toteuduttua. Huomioi tämä viive ja jätä siis vähintään 2,50 euron verran saldoa salkkuusi ETF-ostojen toteuduttua, jotta saldo ei mene miinukselle palvelumaksun perinnän yhteydessä. Kun aikanaan myyt ETF-osuutesi, maksat hinnaston mukaisen välityspalkkion.

Huomioithan, että ETF-kuukausisäästön ostoja ei voi toteuttaa luotolla, eli jos salkussasi on luottosopimus ja saldo on negatiivinen.

Katso tästä ETF:t joihin voit kuukausisäästää

Tutustu ETF-kuukausisäästämiseen liittyviin ehtoihin

Aloita kuukausisäästäminen ETF:iin

Näin pääset alkuun ETF-kuukausisäästämisessä.

1. Valitse säästösumma ja säästö­kohteeksi yksi tai useampi ETF.

Minimisijoitus 50 €/kk. Koska ETF:illä käydään kauppaa kokonaisilla osuuksilla, lisäämme säästösummaasi 10 %, jotta pystymme toteuttamaan haluamasi toimeksiannot mahdollisimman hyvin.

Nordnetin korkoa korolle -laskuri kertoo, miten paljon sijoitusaika, tuotto ja säästösummat vaikuttavat säästöjesi määrään.

2. Päätä säästöjakauma.

Valitse, kuinka monta prosenttia säästösummasta sijoitetaan kuhunkin ETF:ään.

3. Tee toistuvaissiirto verkkopankistasi Nordnetiin.

Tiedot viitesiirron tekemiseen löydät palvelustamme, kohdasta Sivuni > Talletus > "Miten teen tilisiirron?". Huomioithan, että siirto saattaa kestää pari pankkipäivää.

Näihin ETF:iin voit kuukausisäästää.

Kaupallinen yhteistyö: Global X ETFs

Global X ETFs - Think beyond ordinary.

Uraania, kuparia, litiumia, tekoälyä tai ehkä lohkoketjuja salkkuun? Valitut Global X ETF:t ilman ostovälityspalkkioita 15.1.–28.2.2024.


Tutustu tuotteisiin ja tarjouksen ehtoihin

Usein kysyttyä ETF-kuukausisäästämisestä:

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki