Siirry pääsisältöön

Tervetuloa Nordnetiin.


Näin pääset alkuun säästämisessä ja sijoittamisessa.

Onneksi olkoon! Olet tehnyt erinomaisen valinnan avatessasi asiakkuuden Nordnetiin. Pian olet valmis aloittamaan säästämisen ja sijoittamisen sekä korkoa korolle -ilmiön hyödyntämisen.

Tämä maailman kahdeksanneksi ihmeeksikin kutsuttu ilmiö voi ajan myötä saada säästösi kasvamaan lineaarisen sijaan eksponentiaalisesti – se on merkittävä vetoapu varallisuuden kasvattamisessa.

Mihin sitten sijoittaisi? Nordnetin palveluiden avulla löydät itsellesi sopivat sijoituskohteet – olit sitten kiinnostunut aktiivisesta osakepoiminnasta tai helposta ja automatisoidusta kuukausisäästämisestä rahastoihin tai ETF:iin.

Video: Nordnetin palvelu tutuksi
Video: Nordnetin palvelu tutuksi

Näin pääset alkuun:

 1. 1

  Tee talletus.
  Voit tehdä Nordnet-salkkuusi kertatalletuksen tai asettaa toistuvaissiirron käyttötililtäsi. Jälkimmäinen vaihtoehto on kätevä etenkin silloin, jos aiot tehdä lisäksi kuukausisäästösopimuksen – tällöin säästösi rullaavat automaattisesti, eikä sinun tarvitse huolehtia niistä välttämättä lainkaan. Katso tästä tarkemmat ohjeet talletuksen tekemiseen.

 2. 2

  Sijoita.
  Kun olet tehnyt talletuksen, on aika aloittaa sijoittaminen. Voit etsiä ja suodattaa palvelumme kautta esiin juuri sinua kiinnostavia osakkeita, rahastoja ja ETF:iä. Pääset alkuun klikkaamalla oikeassa yläreunassa olevaa "Etsi"-kohtaa ja kirjoittamalla siihen hakusanasi. Kun klikkaat hakutuloksen kohdalla "Osta" tai "Myy"-painiketta, siirryt kaupankäyntinäkymään, josta näet kyseisen arvopaperin kurssigraafin, tarjoustasot ja muuta oleellista tietoa. Lue lisää toimeksiannon tekemisestä.

Mietitkö mihin kannattaisi sijoittaa?

Haluatko olla aktiivinen ja poimia itse osakkeita salkkuusi?

 • Kiinnostavatko yksittäiset pörssiyhtiöt? Katso osakeideat eri markkinoilta ja sektoreilta.

 • Haluatko sijoittaa hajautetusti tiettyyn sektoriin tai maanosaan? Katso ETF-ideat.

 • Haluatko ideoita muilta sijoittajilta? Pohjoismaiden suurimmassa säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkostossa Sharevillessä voit kurkistaa satojen tuhansien pohjoismaisten sijoittajien salkkuihin.

Haluatko helppoa hajauttamista rahastoilla?

Tietoa osakekaupankäyntiin liittyvistä riskeistä.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Huomioi, että vaikka osakkeisiin säästäminen on pitkällä aikavälillä tuottanut hyvin, tulevasta tuotosta ei ole takeita. On olemassa riski, että et saa sijoittamiasi varoja takaisin.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki