Siirry pääsisältöön

Tervetuloa Nordnetiin.


Näin pääset alkuun säästämisessä ja sijoittamisessa.

Onneksi olkoon! Olet tehnyt erinomaisen valinnan avatessasi asiakkuuden Nordnetiin. Pian olet valmis aloittamaan säästämisen ja sijoittamisen sekä korkoa korolle -ilmiön hyödyntämisen.
Tämä maailman kahdeksanneksi ihmeeksikin kutsuttu ilmiö voi ajan myötä saada säästösi kasvamaan lineaarisen sijaan eksponentiaalisesti – se on merkittävä vetoapu varallisuuden kasvattamisessa.

Mihin sitten sijoittaisi? Nordnetin palveluiden avulla löydät itsellesi sopivat sijoituskohteet – olit sitten kiinnostunut aktiivisesta osakepoiminnasta tai helposta ja automatisoidusta kuukausisäästämisestä rahastoihin tai ETF:iin.

Ota Nordnetin verkkopalvelun perustoiminnallisuudet haltuun webinaaritaltioinnin avulla.
Ota Nordnetin verkkopalvelun perustoiminnallisuudet haltuun webinaaritaltioinnin avulla.

Näin pääset alkuun:

 1. 1

  Tee talletus.
  Voit tehdä Nordnet-salkkuusi kertatalletuksen tai asettaa toistuvaissiirron käyttötililtäsi. Jälkimmäinen vaihtoehto on kätevä etenkin silloin, jos aiot tehdä lisäksi kuukausisäästösopimuksen – tällöin säästösi rullaavat automaattisesti, eikä sinun tarvitse huolehtia niistä välttämättä lainkaan. Katso tästä tarkemmat ohjeet talletuksen tekemiseen.

 2. 2

  Sijoita.
  Kun olet tehnyt talletuksen, on aika aloittaa sijoittaminen. Voit etsiä ja suodattaa palvelumme kautta esiin juuri sinua kiinnostavia osakkeita, rahastoja ja ETF:iä. Pääset alkuun klikkaamalla oikeassa yläreunassa olevaa "Etsi"-kohtaa ja kirjoittamalla siihen hakusanasi. Kun klikkaat hakutuloksen kohdalla "Osta" tai "Myy"-painiketta, siirryt kaupankäyntinäkymään, josta näet kyseisen arvopaperin kurssigraafin, tarjoustasot ja muuta oleellista tietoa. Lue lisää toimeksiannon tekemisestä.

 3. 3

  Lataa Nordnet-sovellus.
  Lataa maksutta sovelluskaupastasi Nordnet-sovellus, niin pysyt ajan tasalla sijoituksistasi missä tahansa liikutkin. Lue lisää tästä.

Mietitkö mihin kannattaisi sijoittaa?

Haluatko olla aktiivinen ja poimia itse osakkeita salkkuusi...

...vai haluatko helppoa hajauttamista rahastoilla?

 • Nordnet One. Muuta ei säästäjä välttämättä tarvitse.
  Nordnet One tarjoaa helpon ratkaisun säästöjen sijoittamiseen ja hajauttamiseen edullisin kuluin (juoksevat kulut vain 0,49 %). Näin sinun ei tarvitse ostaa monia eri rahastoja hajauttaaksesi säästösi. Lue lisää Nordnet One -rahastoista.

 • Nordnetin kansainväliset indeksirahastot kaikkialle maailmaan.
  Nordnetin kansainvälisten indeksirahastojen (Nordnet Indeksirahasto Teknologia, Maailma, USA, Eurooppa ja Kehittyvät Markkinat) avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin. Saat monta osaketta yhdellä sijoituksella. Lue lisää Nordnetin kansainvälisistä indeksirahastoista.

 • Nordnetin kuukausisäästöpalvelu.
  Auttaa sinua löytämään juuri sinun salkkuusi sopivia rahastoja. Apua rahastojen valintaan.

 • Lisää rahastoideoita löydät täältä.