Siirry pääsisältöön

Tervetuloa Nordnetiin!

Näin pääset alkuun säästämisessä ja sijoittamisessa.

Onneksi olkoon! Olet tehnyt erinomaisen valinnan avatessasi asiakkuuden Nordnetiin. Pian olet valmis aloittamaan säästämisen ja sijoittamisen sekä korkoa korolle -ilmiön hyödyntämisen.

Tämä maailman kahdeksanneksi ihmeeksikin kutsuttu ilmiö voi ajan myötä saada säästösi kasvamaan lineaarisen sijaan eksponentiaalisesti – se on merkittävä vetoapu varallisuuden kasvattamisessa.

Mihin sitten sijoittaisi? Nordnetin palveluiden avulla löydät itsellesi sopivat sijoituskohteet – olit sitten kiinnostunut aktiivisesta osakepoiminnasta tai helposta ja automatisoidusta kuukausisäästämisestä rahastoihin tai ETF:iin.

Näin pääset alkuun:

 1. Tee talletus.
  Voit tehdä Nordnet-salkkuusi kertatalletuksen tai asettaa toistuvaissiirron käyttötililtäsi. Jälkimmäinen vaihtoehto on kätevä etenkin silloin, jos aiot tehdä lisäksi kuukausisäästösopimuksen – tällöin säästösi rullaavat automaattisesti, eikä sinun tarvitse huolehtia niistä välttämättä lainkaan. Katso tästä tarkemmat ohjeet talletuksen tekemiseen.
 2. Sijoita.
  Kun olet tehnyt talletuksen, on aika aloittaa sijoittaminen. Voit etsiä ja suodattaa palvelumme kautta esiin juuri sinua kiinnostavia osakkeita, rahastoja ja ETF:iä. Pääset alkuun klikkaamalla oikeassa yläreunassa olevaa "Etsi"-kohtaa ja kirjoittamalla siihen hakusanasi. Kun klikkaat hakutuloksen kohdalla "Osta" tai "Myy"-painiketta, siirryt kaupankäyntinäkymään, josta näet kyseisen arvopaperin kurssigraafin, tarjoustasot ja muuta oleellista tietoa. Lue lisää toimeksiannon tekemisestä.
 3. Lataa Nordnet-sovellus.
  Lataa maksutta sovelluskaupastasi Nordnet-sovellus, niin pysyt ajan tasalla sijoituksistasi missä tahansa liikutkin. Lue lisää tästä.

Löydä sijoituskohteita.

Haluatko olla aktiivinen ja poimia itse osakkeita salkkuusi?

Pohjoismaiden suurin säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkostossa Sharevillessä voit kurkistaa satojen tuhansien pohjoismaisten sijoittajien salkkuihin. Lue lisää tästä.

Tässä pari lisävinkkiä aktiiviselle sijoittajalle.

...vai haluatko helppoa hajauttamista rahastoilla?

 • Tutustu Nordnetin omiin indeksirahastoihin.
 • Hyödynnä Nordnetin digineuvontapalveluita ja löydä sinulle sopivat rahastot. Neuvonta ei maksa mitään, vie vain jokusen minuutin, eikä sido sinua mihinkään – voit itse päättää, sijoitatko neuvonnan tuloksena saamiisi kohteisiin. Lue lisää tästä.

Ota Nordnetin verkkopalvelun perustoiminnallisuudet haltuun videon avulla:

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista

Huomioi, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.